Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eee, ko dočeka, nek priča za budućim generacijama .
da sam ja EU nema ulaska dok ne napravimo autoput,sta u EU bi a napravili autoput samo do zenice,plate bijedne,zakoni se ne postuju,nikakvog ni reda ni pravila nema.
Kada bi se u BiH izvršile tražene reforme ne bi ni trebala da ulazi u EU jer bi život bio mnogo normalniji.
Ja vam vjerujem, isto kao devedesetih godina,kad ste nam uveli embargo na oružje.
prpa Putin
Ako nisi dio veće zemlje ili unije zemalja u modernom svijetu postaješ glineni golub. Religija, geografija, matematika i logika
Spremni smo na prosirenje naseg anusa.
Ovako trube od kad sam ja počo gledati dnevnik. A u međuvremenu sam i prestao. U Bugarskoj su još uvijek niže plate nego kod nas, pa su članica. Nas nećete da primite samo zato što se hercegovci ljeti baš uščuju.
Uvalili nam Dodika, pitaju ga i maze... a onda pokazuju s prstom u tog istog i kazu nemozete s takvim politicarama u EU. Ko je tu lud?
U trenutnoj situaciji, najbolje rjesenje i jest EU.