Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz sve mane koje ima jedini politicar koji zna pricati i normalno se ponasati. Zamislite Baketa, Dodu, Covu ili Sejdu na ovakvom skupu. Nemoguce.
Unistio nas je sa svojim Zeljkom, koga briga gdje on dzabalucine putuje po seminarima
Mašića i Nikšića tjerao da završe fakultete a uveo ih u visoku politiku, kao političar glasove naroda nije mogao prikupiti pa isturio popularnog Komšića, a umjesto da sada kad su vanredni rokovi na UNSA u svojstvu profesora ispituje studente on hoda po svijetu. Sve u Bosni riješio pa se bavi svjetskim problemima. Ima vic: kakav je Zlaja ko političar? Ma nikakav? A kao profesor? Bolji je kao političar...
gospodin, intelektualac, steta sto nemamo vise ovakvih, al narod vise voli one sto pricaju na O
Čovjek koji je svojim glupostima i prepotencijom uništio i ljevicu i SDP. Čovjek koji puno vrjedi ali njegova želja za vlasti je uništila nadu u ovoj državi, kada nije trebao sklopio je pakt sa nacionalistima, fas istima, kriminalcima, vjerskim banditima, zagrlio je Bakira i SDA i time spasio bandu.
istina nazalost.
Zlatko ti si zavrsena prica pomiri se s tim ne navlaci gnjev komunisticki stoko prodana
Jesmo li zqboravili sda predizbornu kampanju i Fikreta Prevljaka hahahahahaha u njiha, ne more.....omg
Je li im pricao za Reket?Kako on umije reketa?
Jedan od obrazovanijih politicara..samo steta stobje slijepo slijedio SDA.
A to je ono necete posjedovati nista a bicete sretni? Jel i ovdje slucajni prolaznik?
Uz Harisa najbolji političar u historiji naše zemlje
Harisa????
E sad zamislite Mašića, ili Nikšića na ovakvom skupu...Ma ne može se ni zamisliti...
Obojicu opskurnih likova je bas on uveo i dao im funkcije. Kao i desetinama slicnih demagoga i "strucnjaka" opste prakse kakav je i sam. Eto ema teme o kojoj nije naglabao. U sve se mijesha i sve zna. Pa kako su onda kao partija tako propali?
Važnije susrete ima Zlatko L po svijetu, sa svojem Udruženjem, nego Ljiilja k'o član Predsjedništva koji zastupa hrvatski narod.
Je li bio u papučama opet, ili je ipak nesto formalnije😁
zlaja vrti gdje burgija nece...