Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevezano za temu al da se zna !! Na današnji dan , 15. maja 1943. počela je bitka na Sutjesci, gdje su Nijemci, Italijani, Bugari i ustase pokušali da unište partizane, cetnici su dikvalifikovani od strane Nijemaca jer su se loše pokazali na Neretvi!!!
@SkakaAbdulah. Diskvalifikovani su od Ljubise Samardzica i Borisa Dvornika, kak'i Nijemci...
@SrbskyDrinsky. Inace si perjanica Klixa po glupostima, ali ovo je u top5!! Cestitam, nadmasio si sebe
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
gdine Zlatko Dizdarevicu svaka ti cast i na hrabrosti i otvorenosti pojasnjenja istine u javnosti o svemu sto je uzrok i posljedica svih neprilika u svijetu. Velika m.uda imas za razliku od svih nasih bosnjackih politicara i predstavnika koji se kunu u suverenitet BiH , a ne znaju ni kako barikade izgledaju a kamo li kalibar minobacacke granate koju u BiH od 92-95. prema tome, vidi se ko je cist a ko potkupljen da suti i ne govori istinu, Bog vas sve kaznio za to pa makar i zbog sutnje!
svaka cast ovom covjeku, jasno i glasno rekao ko su i sta su, a islamski svijet valjda vise od sramote ne mogu ni glavu dici, sram i stid svakog ko u ovom ne vidi terorizam, izivljavanje, zvjerstvo,
Kud sad bošnje? Jamerici jal palestini?
U vrijeme održavanja mitinga gosp. Erdogana u Sarajevu, kojeg kako znamo zdušno podržavaju bošnjački čelnici, gđa Kormak i američki građani će vjerovatno napustiti Sarajevo i sigurnost potražiti ili u RS ili u HR HB, ako to već do sada nisu učinili. Mole se kliksovi reporteri da provjere gdje se trenutno nalazi gđa Kormak i gdje će se nalaziti 20.05.
Sto sad ove nase isprane budale ne stave u status Je suis Palestina ko sto su nekad bili Charlie Hebdo...hebo im čarli pleme iz kojeg su ponikli
Izrael je okupirao dio Sirije, baš kao što je to učinila i Turska. I jedni i drugi su ulagali ogromne napore na rušenju Asada i Sirije, a sada Izrael i Turska imaju samo djelomično različite interese u pogledu okupacije Sirijskog teritorija. Turska progoni Kurde, ubija i zatvara sve erdoganove neistomišljenike, dok Izrael terorizira Palestince i čitav svijet cionističkim fašizmom. Izrael i Turska nemaju baš nikakve veze s demokracijom.
Je*o osudu kada korumpirane vlade samo dekleratvno ovo osudjuju. Zato puna podrska Izraelu. Bar se necu vise nervirati zbog glupe rulje. Stotine hiljada milijardi dolara nafte su prodali da bi i dalje ostali divljaci. Puca mi za palestincima i ostalim arapima. Puca mi i za najezdu tih hordi u Evropu. Ono sto ne zeli da se brani i treba da izumre.
Ma Ameri su super za BIH muslimane kada brane svoje interese na Balkanu jer se poklapa sa interesima muslimana, ali su zlo kada brane interese na Bliskom istoku... Kada shvatite da su oni uzrok rata u bivsoj drzavi uz pomoc domacih izdajnika, jer im nije odgovarala jaka JUG, onda cete realno gledati na stvari ovde...
Bosnjaci bi kao ozbiljan narod trebali otici i pomoci palestincima ...
Kao sto ste vi ukrajincima...
@Jackoff MIslis Rusima?
top (Y)
Znam da će me mnogi pogrešno shvatiti, ali zašto su Palestinci svjesno išli u smrt? Nije to granata 120mm kao na Markalama od koje u sekundi pogine toliki broj ljudi, ovi su išli ciljano da budu "mučenici" isto kao i oni koji se opašu eksplozivom i raznesu u džamiji, bolnici, pred policijskom stanicom... Ovo je već fanatizam, način da se skrene pažnja svijeta preko leđa sirotinje, žena i djece! Ubijeđen sam da niko od čelnika Hamasa nije poslao svoje dijete?
Sve ide u smijeru kao sto opisuju Bozije knjige pogotovo zadnja da ce sva katastrofa poteci od Izraela koji teroristicki se siri do roka odredjenog a onda ce puknuti film i doci do svjetskog rata..
Muslimancine svih boja i nacija se sazaljavaju nad palestinskim teroristima. PUNA, BEZREZERVNA PODRSKA Drzavi Izrael stize iz Srpske Republike!!!
@MiloradIzetbegovic ja mislim da im je sad lakše kad su čuli za podršku iz rsa. Hahaha koji bolidi iz šumske, nemaju im djeca evrokrema godinama a oni šalju kojekakve podrške izraelu.
izrael je naucio od nas srba kako se deru kozojebi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svirali smo k.... godinama i ubuduce cemo..
Nece ovaj svijet jos dugo! Nema vise nikakvih norminponasanja ovo naginje ka barbarizmu
NAkon što su ubijeni turski humanitarci bez ikakve kazne, sve se ponavlja i opet će. A EU nagradila Izrael sa EVROVIZIJOM U JERUZALEMU. Odmah suđenje Izraelu u HAgu ili izbacivanje Izraela sa Eurosonga ! Mislim da je konaćno i evropa pokazala svoje pravo lice. OVO JE BRIŽLJIVO PRIPRMLJEN SCENARIJ, u trenutku kad EU očekuje AMERIČKO_JEVREJSKE SANKCIJE 1 Juna TREBA DA REAGUJE NA POKOLJ PALESTINACA ! I kako će ? POKOLOPITI SE PO UŠIMA. PLJUNUTI i ZAPJEVATI NA EUROSONGU !