Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo mi oprostili, već smo naučili razlikovati sta je zlo: Pričati ruski nije loše, biti za agresiju je loše. Isto tako i ovdje, niko nije kriv što je iz Srbije, što priča Srpski itd itd, ali je itekako loše ako podržava genocid i rat.
oprastamo na konto zajednicke drzave ali ako dirnu u to bice svasta
Sa tolilo naoruzanja, donacija i para bilo bi glupo da prodjete kao Bosna i Hercegovina kojoj je nametnut embargo
Da je 5. korpus imao naoruzanje slicno HIMARSu kamen na kamenu ne bi ostao u sumskoj
Jel vi stvarno poredite pijanu tzv. VRS sa Ruskom ratnom mašinerijom? Kakva količina imbecila.
Jadna Bosna i Hercegovina.
Mi smo se branili od agresije,pod embargom,svezanih ruku i opet se desilo čudo bosanskog otpora.
E kada bi ovaj znao da smo mi imali samo deseti dio onoga sto ukrajinci dobijaju granica i zid na Drini bi davno bio izgradjen. Nikada vise smradovi preko Drine ne bi na ovu starnu presli.
Dok vi mozete slobodno da setate i ispijate kafice po gradovima onda se nemorate brinuti za rat.Sine Sarajevo je bilo kao safari za turiste,samo sto je osim zivotinja bilo ljudi
Rusija nije Srbija koju je Zapad zaustavio par dana nakon što se za to odlucio. Rat sa Rusijom znaci destrukciju proizvodnik kapaciteta, masovno iseljavanje bez povratka, kriminalni haos nakon rata i PTSP kulturu. Rusi stoje na osvojenoj liniji kako bi sacuvali šansu za sporazum. Ako ga ne bude idu preko rijeke u destrukciju svega korisnog za ukrajinsku privredu.
Ostaje onda gerilski rat, a to je ko da je zemlja obilila od hronicne šecerne bolesti. Mir je najvažniji za život, ali dzaba pricati.
zanimljivo je da im se univerzitet tove po poznatom rusu koji je živio i umro u sank peterzburhu, koji se borio protiv nacionalizma a za socijalizam :D
Globalista na baterije se obukao kao Zela na baterije, sjeo u voz za Kijev, te pozira ko torbica tetovaža vojni influncer. To je možda prolazilo prije koju godinu ili još uvijek prolazi na Guardian, bbc i CNN. Normalnim ljudima je pun kofer globalisticke bolesne propagande ispod koje je rat bez kraja, zavadjanje, krvoproliće, pljačka inflacijom, sovinizam i guranje globalisticke agende. Zato Trump dobija, ne zato što je dobar, nego ste vi toliko loši.
Trump ce u tvorza. Krajem marta ide mu sudjenje gdje bi mogao dobiti jako lako koju godinu zatvora.
Čestitke svima onima koji su procitali cijeli tekst a sto se tice kako cete proci,ako prodjete kao BiH šutajte se nogama u dupe od srece.
"Razgovarala sam s nekim Bosancima i nije lako razumjeti kako su ljudi ovdje uspjeli oprostiti agresorima". Ni dan danas mi to nije jasno. Da nije neka svemirska lobotomija mozga.
cuj tesko im razumjeti kako smo mi oprostili agresorima,budaletine jedne ko kaze da smo im oprostili i da cemo ikad oprostiti
Potpisivanjem Dejtonskog mirovnog sporazuma je oprosteno. Tim su ratni zlocini postali individualni i predmet suda za ratne zlicine. Sve ostalo je jalova prica koju Zapad nece dopustiti jer je Dejton njihovo čedo.
Htjeli otjerati Ruse iz Ukrajine i dovesti NATO na granicu Rusije i pitaju se sta im bi?
Rat je, pa mogu opravdati radikalne stavove. Priča da nekom uskratiš jezik i osnovna ljucka prava vodi u revolt ili u ovom slučaju nemogućem miru. I priča da u ratu je manja korupcija je šuplja totalno, mi bar znamo to.
Ja ne znam ko je dotičnoj Yulii reko da su Bossnci "oprostili agresorima"ali ju je žestoko slago.A to što "oni koji govore srpski nemaju problema u BiH" to je zato što nisu svi Srbi koji žive u BiH bili agresori i što je BiH i njihova domovina.A Zapad...e to će tek da vam se razbistri za jedno 30 godina.
Yulija treba da zna da je BHS jedan jezik. Zato nema problema.
Da nas nisu zaustavili, od rs nebi ostalo nista a mozda bi dosli i do BG 😉
I popili kaHvu u Bg 😂😂😂
Šta vas dvije radite u Sarajevu? Onako pitam...