Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje i to nego zima u augustu,zivim na Zlatiboru i oko 10 stepeni je😂
Babo,niste vi bili u Mostaru u augustu
Sreca nocu bude oko 50
Ovi nisu normalni na slici lijepo piše 59 Celzijusa ovi pisu 54.4 a jbt
@DrzavniNeprijatelj ljudii, temperatura se mjeri u hladu.. Ovo je na suncu
Zasto bi normalan insan zivio ovdje?
Daće Bog i ovde kod nas 60 stepeni zaslužili smo
Amerika je jedna od rijetkih koja odbija da potpiše sporazum u Kyotu koje su inicirale UN s ciljem smanjivanja emisije ugljičnog dioksida i drugih stakleničkih plinova. Do sad ga je potpisalo 170 država i vladinih organizacija.
Kakve to veze ima sa ovim člankom?
Primatel ko izbjeglice nas bosance?
Opet isti tekst i opet greska: WMO record for the highest official temperature on Earth was 57.8 °C .......https://en.wikipedia.org/wiki/Highest_temperature_recorded_on_Earth
54,4• a na slici 59•. E sad posto znamo da se temperatura mjeri u hladu, molim klixer novinara da objasni ljudima u textu, a ne da ovi sto neznaju odmah pomisle “vidi idiota od novinara!”.