Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'politicko iskustvo', sta je to? Konstantne lazi svojim sugradjanima, mito i korupcija, kakvo je to iskustvo?
-Ne mogu da vjerujem da Ukrajinci ciju drzavu Rusija sa Putinom na celu posljednih godina dijeli kao baklavu na sjelu napave se budale i briaju ovog komicara na t mjesto u vasoj zemlji treba ici neko pametan i sposoban a ne neki komicar.
Čovječe kod nas pušač šiše ministar, konceptualni umjetnik poslanik u K. skupštini, sve klauni do klauna.. I sad bi se mi ko trebali smijati ukrajincima?
ja sam čuo da je načelnica Visokog na birou
Welcome to Hollywood
Zelensky was born 25 January 1978 in Kryvyi Rih, Ukrainian SSR (now Ukraine) to Jewish parents
I što sa tim? Vidjelo se u zadnjih 30 godina kako ukrajinske "patrijote" i "patrijote" uopšte vode zemlje istočne Evrope. Ja bih sjutra Abazovića koji je Albanac glasao, jer je normalan čovjek sa zdravom politikom. I ovaj djeluje isto tako. Vidjećemo šta će biti. Uostalom, ti Jevreji koji su ostali u Ukrajini i Rusiji sigurno vole te zemlje, jer im je dosta lako da odu u Izrael i žive mnogo bolje. Pa opet ostaju.
Danas je doslo vrijeme da ljudi vise vjeruju komicaru nego politicaru. Iako su i mnogi politicari - komicari ,i to prirodno nadareni za pravljenje komedije. Razlika je sto profesionalni komicar mora upotrijebiti inteligenciju da bi nas nasmijao, a profesionalni politicar svojom gluposcu to uspijeva.
Nasi imaju 30-togodisnje iskustvo pa dzaba. Ne mogu biti gori. Ovaj može biti samo bolji.
Slučajno predsjednik!
Kod njih komičar za predsjednika a kod nas tragičar.