Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi nazadni, zatucani dodju u Njemacku, Svedsku, Dansku i pocnu provodit svoja pravila i ic domacim ljudima na kuurac.. umjesto da budu zahvalni sto su se izvukli iz tih vukojebina. I onda kazu da su diskriminirani 😂 A za ove sto misle da su oni ok, pitajte gradjane Bihaca kako im je veselo s njima.. Svaka cast Poljskoj, Madjarskoj, Slovackoj, Ceskoj i ostalim zemljama sto se bore protiv ovoga.. Nasi bi za EU donaciju i mater prodali!
@Megido2019 imigranti nisu iz Saudijske Arabije dečko, Saudijci nas i Evropu cijelu kupe za mekinje
Znam da nisu ali su saudijci istog mentaliteta kao i migranti. Serem se na njihovo bogatstvo kad zena sama iz kuce izac ne smije i kad novinare zive sjeku jer napisu istinu o njima.
Znaci sad cemo ih moc karat ovdje na miru
Koji napredak...
e ovaka kao ova sa slike je bila i Marija majka rahmetli Isusa mir bio sa njim!
dobro u njih he tek 1440, pa do 2019 bice svega
Jos kad im ridjobradi alibabin razbojnik ukine vize gdje ce im biti kraj
Ne znam kako se usuđuju...to je opasan eksperiment!
Kakav napredak.....cestitamo ovo covjecanstvo vidjelo nije......
iskreno ponasanje kamenog doba gdje zene nemaju svoja prava i da rade sta zele
Kad unistis porodicu, savladao si i neprijatelja. Razumnom jasno.
Kozojebi napreduju.
Uuuu biće kurvaluka a kazne ostale iste
Super, iduće godine će ovo moći i u Sarajevu...
Dodju u Sarajevo samo sto se ne pohebu u parku
Jao sto su se islamisti otvorili, uskoro bi zene mogle dobit dozvolu da piju gazirane sokove
Kad vidim kako vecina zena vozi i kako se ponasa u saobracaju(telefon, sminkaanje i sl.) ja bi im zabranio zakonom i u evropi da voze.
Americko-cionisticka propaganda feminizma, liberalizma ce unistiti tradioconalnu S.Arabiju. Veliku gresku cine sa ovim. Zna se gdje je zeni mjesto. Treba da bude kuci, kuva i cuva djecu. Trebaju imati ogranicena prava u svakom slucaju.
Islam propisuje da kad žena griješi, da ju muž posavjetuje. Ako ne posluša, onda se muž odvoji u postelji od žene. Ako opet ne posluša, onda je može udariti. Eto nije zgorega da se i to zna.