Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NA sjeveru ne msiju, ali zato po centralnim dijelovima i na jugu maltretiraju ljude samo tako! Ne smiju mrdnuti iz svojih sela, jer ceih nepismena masa sipta tj najobicnija rulja odmah kamenovati ili ubiti! Prekjuce su ubili dvoje srba u njihovoj kuci i to dvoje staraca od 74 i 76 godina! A ti maloumnice, da malo vise pratis vidio da tjeraju i Muslmane, bosnjake tjeraju ih isto kao i Srbe, i to samo iz razloga jer nisu Albanci i jer ne pricaju albanski!
Vijeće poziva kosovske vlasti da pojačaju rad institucija i vladavinu prava, zaštitu srpske i ostalih manjina. e ovo je najtragikomicni dio texta, na sjeveru gradaTM, ne smiju ni oni sami uci a pozivaju kosovare da zastite srbe ,samo da mi je znati od koga. mozda misle od srbije!!.