Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nedavno su na ovom portalu govorili kako ti neprikosnoveno pobijedujes!?
A sve je moglo bez ijedne zrtve i bez ispaljenog metka, bez stete, bez zrtava, mirno i civiizovano da se ti dijelovi jednostavno ostave jer ce ionako koliko god ratovali biti iste granice ucrtane.
Nije. Pitaj Stejts of Amerix kako se bolje zaradi...
Pa nije Putin htio stati samo na tim dijelovima,on je htio osvojiti cijelu Ukrajinu. Po tvome se Ukrajina trebala predati.
Ja ne znam al kad ovo “drankanje”cujem na sabahu ,,hoce mi nesto bit…dobro je kljusino..dojadio si i bogu i narodu
Šta se to nas tiče? Gdje je oružje za palestince?
Krepaj keru
E moj Zelenskyy ako od Amera ovisi , sto si onda ratovao uopšte , na 100 hilj. života moglo je biti spaseno i gradova i sela i sviju nas.
On nije htio ratovati ali nije mogao reći ne i popustiti pritisku Amerike. Ovi su ga nahuškali i obećali kule i gradove.
Vi ste trebali prvi dan rata mobilizovat 3 mil ljudi i kamenjima bi ih otjerali a ne puskama.Lahko ne sjedit kuci i po kaficama hodat dok mali br vojske ratuje na drugom kraju drzave .
Ovo je apel za dodatnu municiju i naoružanje i još bitnije poziv (nepotpunom, nravno) NATO-u da uđe i pomogne, što nije isključeno. Tek tada nastaje dernek, tek tada nastaje lom u očima mamlaza kojima su Amerika i NATO bog. To će biti najkatasrofalniji poraz bezumnika koji su pokrenuli rat protiv Rusije na terenu Ukrajine.
CNN javio prije godini da Putin ima 160 neizlječivih bolesti, a Rusija nestaje za 5 dana
Prema sluzbenim izvjestajima OSCE promatraca sukob u Ukrajini je poceo 17.2.2022. godine obuhvatnim i zestokim napadom Ukrajinskih snaga predvodjenim AZOVOM na na regiju Donbas. Rusi su se tek 7 dana kasnije ukljucili u sukob (24.2.2022.). Naravno placenicki mediji namjerno preskacu tu cinjenicu
Mrš keru
spremi bulju, valja vratiti te milijarde 😁
Kako god da se ovo zavrsi Zelenski je pokazao da je mudonja i stao na crtu blijedom Golumu iz Kremlja. Malo ko bi odbio kofere sa lovom i nekretnine negdje na zapadu. Eto recimo Bakir. Pa taj bi negdje iz nekog Svicarskog sefa slao selame i hurme podrske.
Jest, na crtu iz bunkera. a omladina izginula. Mrš majmune.
E to je to kad ti drugi vode rat a od 80 miliona Ukrainaca niko Nije pametan da otvori fabriku Municije
Ovaj samo traži pomoć, ali ne traži prekid
Misli da može ubijati hiljade ruske djece u Donjecku preko 10 godina, da može zabraniti ruski jezik (prije rata!), da može zbaciti legalno izabranu vladu (Majdan), i svašta još nešto bez posljedica. Svako žanje što je posijao.