Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle ce vise titrat jajca ovom komedijasu? Ameri su ga podvalili Evropi i sad citavu Evropu drze u sah matu. Hebala vas Ukrajina kome je ona trebala, meni nije. Od Rusa i ovih Rusa sa govornom manom samo je trebalo naftu, plin i zitarice kupovat i pustit ih da rijese svoje probleme
Ide na raport ;0
Pa mora malo kod mentora....
Zašto uvjek dolazi do invazije Rusofila kad je kraj radnog vremena u Americi?
Na sljedeće upute. Zemlja zemlja Moskva.
jo kad se sad oprah raspizdi sa njim
Vjerovatno je Amerima dosta rata, pa ce mu reci da malo prikoci. Na pomolu novi Dejton.
Bombardujte srbiju leglo zla na Balkanu
Srbiju treba razmontirati
Znači zinula guzica za američkom sjednicom. Bome Rusi su opet tu upravu da to riješe.
vlodo ti moras prvo u poljsku koji su primili milione tvoji zemljaka i koji su ti komsije
God Bless 🇺🇸 💪🇺🇸
Da si dao ostavku u februaru, otišao da živiš u jednu od kuca koje imaš širom svijeta, toliko bi života spasio. Ko god stavi sebe i svoj režim iznad sigurnosti i života naroda i države, za mene je ego manijak sa krvavim rukama.
Covfefe
Dobro nam došao druže presidente
Da mu kažu da prizna republiku rusku kao Alija