Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete ga mrziti ili voljeti, ali jedno je cinjenica,covjek lobira,traži,moli,jadikuje,sve za odbranu svoje zemlje i naroda,zbog toga mu treba kapu skinuti,na trudu i pozrtvovanju.. Neće me čuditi ako Ukrajinci ne potisnu daleko, daleko Ruse.
Krim Ukrajina, nikad Moskovija! 💪🇺🇦🔱🇺🇦🔱
Ja ne znam tko je ovdje vise lud da vjeruje u ove budalestine. Ova marioneta zapada je prestavljena kao heroj, lako bit heroj kad te "hrane" oruzjem zapadne zemlje, pretezito zemlje Europe, gdje se najvise koriste usluge debilne Poljske preko koje zapad napaja Ukrajinu. Ali djaba "slaven" glup ne konta da se odredjena svjetska elita bogati nad tome, dobro doslo i ruskim i ostalim megalomanima . A mi cemo odredjen period da kesu vise odrijesimo.
Rat izmedju Ukrajine - Rusije, Zapada - Rusije, SAD-a i Rusije.... sve su prilike da nijedno od toga ne stoji. Postoje svjetske elite koje se pitaju mnogo vise nego jedan Putin i Biden ili na qrva na celu EU. Sve su to interesi najmocniji ljudi u svijetu i sve u svrhu novca!
Ovaj veliki čovjek u borbi za slobodu svoje domovine je zasluženo dobio respekt u čitavom svijetu. Skidam ti kapu precjedniće Zelensky baš zato što dižeš tlak rusofilima i što ćeš uskoro Ukrainu osloboditi od ruskih fašista. Cijeli svijet je uz tebe. Samo jako i hrabro.
Ubijanje i protjerivanje muslimana na Krimu od strane Rusa niko ne piše !!!!
Otvoriš paštetu, Zelenski...