Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javiš li u centralu u Tel Avivu da sve ide po planu?
samo da si to rekao prije mjesec kolio bi ljudi jos i danas bilo zivo
mislis da Rusija ne bi napala da je ovo rekao prije? to je bilo samo opravdanje za napad, kao i da je tamo nacizam isl. razlog napada jeste sto se ukraina okrece zapadu a ne režimu u moskovskvi. problem je sto ne mogu postaviti marionetsku vladu kao u Bjelorusiji, Ceceniji isl. putin se plasi demokratije i slobodnog javnom misljenja i svega sto predstavlja slobodu.
Ovaj svaki dan mjenja misljenje, sta ce sutra lupiti. Idi pregovaraj sa Rusima i zavrsi rat, gine ti narod, ogroman broj vojske ti je okruzen, probudi se.
vidis da popusta ne bi li rusi zavrsili rat, al rusi traze da Ukrajina skoro nestane, to se ne moze prihvatiti. imas li imalo smisla za racionalno razmišljanje?
njegovo odjevanje nam govori sve Odjeca sa pijace sve skupa na njemu 20 km
o običnim ljudima, izbeglice 2.8miliona za manje od 20dana,to su sve žene i deca...što pre kompromis nekakav zbog naroda...
Opet na isto će doći i gore, s tim da će imati milione izbjeglica, stotine hiljada mrtvih i sve razoreno. Šta je onda logika? Ima nešto iza ovog svega...
U NATO države ulaze voljom svojih građana a u Rusiju mogu ući samo agresijom! Samo agresori podržavaju agresore!
dobro rečeno, rusija misli da moze silom narod natjerati da se okrene rusiji i putinu i da okrenu leda demokratiji i zapadnoj slobodi. ne znam sta misli al kako god zavrsi rat, Rusija medu obicnim stanovništvom ce biti agresor i nikad nece moci da vlada tim prostorom bez vojne sile.
Svjestan si ti odavno da zrtvujes civile radi politickih igara Amerike i Rusije,ali boli te ona stvar.Pravi si tragikomicar.
jel on kriv i zbog krima? nijebproblem nato jer nato ih ne bi ni primio sve dok i rusi iz ukraine ne bi bili za nato
prije invazije nisi bio svjestan
I da uvedu zabranu letova, kako i ko bi je sproveo? Onda treba da NATO avioni pucaju na Ruske avione i NATO je automatski u ratu sa Rusijom. A znas dobro da se to nece desiti
Ovaj pacov ne prestaje...
Prosečna plata u Rusiji 690eur. Prosečna plata u Nemačkoj 2900eur.
Daj nemoj da lažeš da je 2900€ Jel' ti misliš da je neko budala i naivan?
Dobro jutro, predaj se danas i izgubi malo bolje nego da se predajes sutra i izgubis puno, vidio si sam da SAD i EU boje se Rusije i obecanje koje su ti dali nisu ispunili u svemu tome Ukrajina je izgubila.
kako nisi mogao bit svjestan toga prije 15 dana, sta je se cekalo...
Što se kaže, kasno ti iz gu.zice u glavu došlo
E moj Zelenski,ti barem dovivas oruzje i svasta.Nas su ostavili i svi ste gledali i znali.Cak su i dobrovoljci iz Ukrajine bili na Palama i jos kojekuda.Ali Bosnje pobijedise.Jedan je Alija
ovog komičara više nitko ozbiljno neshvata