Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome se ti obracas nacisto. Zabranio si ruski jezik, kulturu, prodao se svojim mentorima koji te guraju u rat i jos imas obraza obracati se ruskoj naciji. Svoje ljude si poslao u pokolj za americke interese. Polako, doci ce tvoji po tebe, kad se prebroje kolisno ih je istalo.
A jbg, mogao si pametno balansirati izmedju obje strane i imati korist za drzavu i stanovnike. Vidi Skandinavije, sute i mute. Moglo se ovo krvoprolice izbjeci, naHeba obican svijet i nece se drzava oporaviti za 2 vijeka. Bas steta. Sta nedoHebani muzjaci urade od drzava, cudo jedno. Posebno kepeci na vise strana, kompleksi ubijaju. Ovaj izazivao, kepec u Rusiji se uFatio ko p´jan plota, drugi kepeci podrzali i eto s*anja.
Ukrajina je odlucila svoj put i ne zele da imaju bilo sta s Rusijom. To Rusiji ne daje za pravo niti da odlucuje za drugu nezavisnu drzavu, niti da izvrsi invaziju i teroristicke napade.
Pored svega ostaloga i ogromna kolicina zastarjelog naoruzanja je uskladistena u vojnim magacinima Zapada i Istoka. Jevrejska poslovica kaze da ako ti nesto nije jasno, prati trag novca. Valja to oruzje unovciti, da ne propadne, na ovaj ili onaj nacin. A vojnici su potrosno meso za necije interese.
Nista slagao nije, jer kad se vrate Wagnerovci sa naoruzani sa fronta umjesto ponizeni iz zatvora bice im pravo veselo. Pogotovo Ruskinjama.
Svaka rijec koju izgovori hrabri drzavnik V. Zelenski zabija se drito u srce ruZovila, nepismene krezave seljadije, nargilasa i ravnozemljasa poput ledene strijele, te kod njih izaziva tremore, drhtavice, nesvjestice, tahikardije, grceve i napade panike. Slava Himarsu !!!
Kad se samo sjetim samo rata i protesta Ukrajinaca i ukrajinske dijaspore...pola Evrope su zapalili demonstracijama da pomognu BiH...
Uvjek su se kukavice kofrčile dok iza leđa ima ko da ga brani
Misliš na traktoriste nadali se u ruse pa na kraju umjesto Rusa ruksak na leda i na traktor u tradicionalnu BEŽANIJU
Jel to sramota traziti pomoc u odbrani? Sramota bi bilo da su oni odlucili da napadnu Rusiju imajuci NATO u pozadini.
Glupane prekini stim ratom...svako ce te nakraju tjerati ....ti tvoji da potpises..za stoom mir"
Ova Lik jos ziv