Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovaj ratuje il je nonstop na Fb,Insta... i il kuka il je junak.vid mu brate stucovane jbt .Kad ima vremena za stayling a ratuje?
Ovaj zavaljuje Ukrajinu baš Američki!
Nezapamcena razaranja i egzodus u Evropi jos od vremena II Svjetskog rata. Mnogi ovo pravdaju uzimajuci u obzir Siriju, Irak, Libiju, itd, ali ne smije se jedan zlocin pravdati drugim. Zasto smo vise zabrinuti za Ukrainu, pa logicno, ona je dio Evrope i nama je blize, mada je svaka patnja i agresija akt nehumanosti i anticivilizacijski cin. Nema objasnjenja za ubitstvo.
Čovjek brani svoju državu, otimaju im zemlju, ubijaju civile, granatiraju, pokušavaju promjeniti identitet naroda a klix budale pljuju čovjeka jer im je dosadio da naslovnici. Isto da on neće neki sporazum da ovo zaustavi, isto kao da je samo do njega a najmanje je do njega, nasukan i od zapada i od Rusije
Koja teatralnost, simbolika i mitologija u govoru. Ne podržavam invaziju, ali ovaj Zelenski fakat bi mogao biti malo ozbiljniji političar i još jučer kupiti mir, zaustaviti daljnje uništavanje Ukrajine i smrt civila
Ne postoji veci a gluplji glumac od Vucica! Njegova teatralnost i mitologija prevazilaze sve glumce. On kaze Pa sta, je li treba da se obesim...pred Lavrovim na TV dnevniku...ma ludnica. I to radi u mirnodopsko vrijeme. Ovaj i ako pretjeruje barem se zna sta mu se desava sa narodom i drzavom u ovom momentu.
Prijatelj svima, samo ne rusima i svom vlastitom narodu. Komičar korumpirani smišlja gluposti dok mu zemlja izgara u plamenu rata kojeg može u svakom momentu zaustaviti.
Ma ja..došli rusi da oslobode ukrajinski narod..pobit porušit opljackat otet zemlju..sve humano nema šta..baš štoli se ovi ukrajinci bune kad ih izgone iz njihovih domova..
Da je pala UKRAINA kako su zamišljali snajperista je zamišljao Donbas i Donjeck u sjeveroistočnoj BIH. Zato je i vršio mobilizaciju a i burle se nadao tim. Sve se sazna kad tad. UKRAINA samo deri vi ste na svom u svom. Šta sad čoban u boxu ima ovce, dođe čopor vukova šta će čoban?. 1.Pobjeći će? 2.Pustit će ovce? 3.Uzet će olovo i riješiti se zvijeri? Hajde nemoj zaje••vat.
Nema šta ase, prebište ih, vidi se. Do sada ste pobili na desetine hiljada vojnika i 4-5 generala, prema vašim podacima oko 500 hiljada vaših vojnika trenutno ratuje protiv ostatka od 130k Rusa. Prema do sada izrečenom, vi ste rijepšili 15% Rusa. što znači da je odnos snaga 500k vs 110k. to bi trebalo biti dovoljno za odbranu. Što kmečiš onda toliko?
Klaun
Klix vise voli Ukrajinu i Zelinskog, neg rodjenu mater, HAAHAHHA
Zelenski postaje iritantan. Nasjeo je na americku pricu kao malo dijete.
Slava ukrajini
Ti si obični sero aaaa kojeg kontrolise 100% zapad Ti se o Ukrajini pitaš ko i mi sa klixa
pametujes i filozofiras previse
Ajde onda rješavaj to kad ti dobro ide, a ne kukaj svaki dan i ne uvlači drugi rat. Porazi Ruse, a nas pusti da živimo normalno
Znaci danas se pobjedjuje, danas svrsavanje, joj sto ce muda danas da poplave. To, to Zelenski maestro Brodveja.
Ovaj sto mi je dao minus vjerovatno nije spao otok sa muda od proslog svrsavanja pa revoltiran sto danas mora preskociti. Hahahaha.