Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan čovjek vrsi teror nad svijetom i svijet gleda.. Jadno..
Covjek najavljuje svoje ubistvo javno. Boze sacuvaj!!! Putine agresoru sram te bilo!!!
I Amerika to isto radi u Siriji, Iraku, Palestini decenijama. I rat u Vijetnamu isto.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Neka je Bog na pomoci tebi i cijeloj Ukrajini... Slava Ukrajini!!!
Vidjećemo i tebe Bullevaru čim pređeš granicu. ;)
Vidjet ces ti majstore, kako Musa dere jarca...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj ZELJO, bolje da si se drzao komedije. Ovako si Sam sebe unistio.
Tako je i na a Alija govorio da rata neće biti,hajde zajebali ga, nije mudar političar, umjesto da prepusti mudrije on još sina ostavio da postavi lopove da zajedno dokusure i opljačkaju zemlju. Ni za koga se više ne borim, sada neka dijaspora dođe koji su zbrisali 92 pa sad otuda huškaju i šire mržnju a Bakir i Novalić s njima po večerama sjele, bruka, mrš.
Ovaj čovjek je trebao biti svjestan da se ne može boriti i da će se džaba ginuti, umjesto da je pozvao Putna na dogovor prije, on se inatio kako su spremni. Ili su ga zajebali ameri i EU obećali pomoć, kao i nas što su uvalili u rat pa samo palamudili i osuđivali.
jbg nudio mu je vrag pakt pravio se pametan poveo narod u propast i sad kuka...
Junacino nedaj se
Kamo srece.
Joj kad bi Bakir ovo objavio, hebo Ivkovu slavu, sta bi to bilo
poruka nama u koga se trebamo uzdati, al tesko nama s nasim liderima
ma jebite se i vi više. Kakvu ste obranu organizovali, Sedam godina se pripremate za napad Rusa i uđese vam za jedan dan u glavni grad. Onim čečenima dvije godine nisu mogli ući u Grozni, dok ga nisu sravnali s zemljom, nisu ni ušli.
svi će vam pomoći, ali prvo vi morate poturiti leđa i dati sve od sebe. Očekivati da će europljani doći tu ginuti a vi gledati s balkona, nema od toga ništa.
biseraaa salji hurmeee!!!
Boze moj. Dugo je i bio. Zali boze djece, koja ginu zbog njegove gluposti.
Putin spreman za dogovor ali pod uslovom da se sve dogovori onako kako on zeli. Adolf br 2.
Molimo se Bogu da vam olaksa ❤️
Haško tužiteljstvo pod hitno treba dignuti tužbu protiv Putina. I čim se makne iz Rusije odmah ga uhapsiti i suditi. Nadam se da će ga srediti sami Rusi.
Glumac i to komičar....