SabahudinBajden
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
29.09.2020.
Komentari
330
Komentari korisnika
Moja prognjoza 1)Albanija 2) Hrvatska 3)Španija 4) Italija. Hrvatska i Albanija prolaze skupin. Albanija je jako kavljitetna ekip i može do polufinjal a možda i uz malo sreča i do trofej.
Sve ok limitirana ekipa realno veliki uspjeh bi bio ostanak u Ligi A Nacija, Kvalifikacije za Svjetsko neznam. Ali jedna stvar što me više nervira od igre jest onaj Kommentator.na BHTu majke mi koda 6 mjeseci plate nije vidio, lik neznam šta bi mu dao da komentira , even. Šahovsku ali kantonalnu Ligu, e tu bi mogo proći.
Jel znate kako su Hašemiti došli na vlast, lik nema nikakve veze sa Jordanom. Hašemiti su iz Saudijske Arabije i cijuknuli su borbi za Saudijsko prijestolje kontra dinastije Saud , pa ih onda Englezi instalirali u Jordanu. Od emirata, preko Saudijske Arabije, Kuvajita,Jordana sve sunitski banana kalifati i kraljevi kojima su Briti stavili krunu na glavu, i znaju oni da se gazda mora slušati da ne ni završili ko Sadam ili Gadafi.
Ćiviča uhapsiti i na poligraf.
Bojo sam se sudija prije početka, ali jedna stvar je sigurna sudili su korektno i nisu nas oni u crno zavili ovo ako je neko prodo onda treba tražiti krivca u nekim igračima, jer ovako popušiti protiv ekipe koja prvih 85 Minuta nije ništa pokazala, ne znam.
Zabili i onda počelo ležanje po travi i muženje vremena, a do kraja 20 minuta plus kusur.
Nema do Internacionalnog Fakulteta u Kiseljaku , kupiš 2 Diplome treću dobiješ džabe.
Pitaju novinari ovog kanidata komunističke partije Nikolaja Haritonova " tko bi bio bolji predsjednik on ili Putin" a on ko iz topa odgovori " ma naravno Putin" e jesam nasmijao , nije mi jasno koji kh... c troše pare da simuliraju demokraciju.
O šta god hočeš bi se okladio da je lik na platnom spisku ili Mossada ili Shinbeta, kao i večina onih koji vode Hamas.
O šta god hočeš bi se okladio da je lik na platnom spisku ili Mossada ili Shinbeta, kao i večina onih koji vode Hamas.