Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovoliko naoružanja došlo Armiji BiH u periodu 92-95, ona bi osvojila i Ukrajinu..
Druze valja se borit protiv one sile od Rusije... al mi ni ovaj zapad nije jasan, prvo slali pomoc , municiju oruzje i sad opstrujisu.. cemu sve?
Rat je nastavak politike jedne zemlje oruzanim sredstvima, samo jedna zemlja u svijetu ima koju Amerikanci konstantno podrzavaju zadnjih 6-7 decenija a to je Izrael , sve ostalo kako Americki politicki vjetrovi pusu.
Ko neće brata za brata, hoće tuđina za gospodara. Više od pola Ukrajine ti proruski orijentisano, a ti im zabranjuješ ruski jezik, rusku pravoslavnu crkvu i tjeraš ih da služe zapadu i Amerikancima. Koji će te na kraju pustiti niz vodu... E moj glupane, korumpirani...
Zelenskog kao jevreja zionisti su postavili da zavadi dva pravoslana naroda jer sotonistima ne odgovara veliki broj pravih hrišćana na velikom prostoru.
Akobogda da vas gone i ganjaju jos godinama jer ste to i trazili sa evropskim prodanim dusama pa sad uzivajte
Ukr je izgubila rat još 2014. glupane.
Neznaju upasti, pa s leđa!
Pa neka budu napadnute, onda znamo da imamo Svjetski Rat. A cionisti Zelenskom ne davati više novac, to je rupa bez dna
Da su ovi nevjernici dali nama barem 5% onog sto su dali ovom Zidovu, rijesili bi rat u roku 24 sata. Joj oni nama jos embargo uvalise. E nek ih deru Rusi cisto zbog Zapadnog licemjera
Joj nevjernici 😂😂
Izgubili ste vi davno
De vi prvo mobilisite 12. Briselsku, 216. Bečku, 156. Minhensku i Oslovsko-Stokholmske sokolove, pa onda tražite pomoć, jer vam nema ništa od nje dok su pomenute brigade na "terenu".
Ukrajina je već izgubila rat, samo to neće niko otvoreno da kaže. I nećete se nikad vratiti normalnom životu.
Na devetero mi se srce cijepa 🥹
Kad smo mi tražili pomoć dobili smo embargo. Toliko o našim “prijateljima”
Ovaj rat su napravile Sad i Rusija i sjebale cijeli svijet ..Cekli da bog da
Glumac i po
Ovi nisu normalni. Ispaljuju rakete, gađaju se tenkovima i bacaju bombe jedni na druge. Ako ovako nastave mogao bi neko poginuti.
I kad ti odobre ovu pomoć opet ćeš tražiti slijedeću...nema kraja,il se napni il predaj
U Ukrajini ratuju RF i NATO sa tehnikom i domaćom sirotimjom kao potrošnjom robom, a ratne fakture uglavnom plaća EU....