Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat u zemlji, a gostuje na konferenciji? Ide moliti za jos par milijardi gradjana europe koji ce to skupo vratiti
Slazem se ,ispali su licemjeri prema Palestini ,to im ne treba oprostiti ,ali s druge strane Evropa ukoliko hoce da im Rusi ne budu u srcu moraju pomoagati Ukrainu ,znamo mi Bosnjaci sta su Rusi ovdje nama uradili sa 'bracom svetosavskim Srbima' ,s toga kazem sve je to u pet banki.
Lol ide da se dogovori kako da ga zastite kad padne vlada.
Narod u Njemačkoj jedva čeka još samo ovu ublehu. Ljudima pao standard života zbog ovog klovna, imaju gomile ukrajinskih izbjeglica pored već slabo integrisanih miliona bliskoistočnih, alžirskih i marokanskih, zatim inflaciju tj. poskupljenje života kao i druge probleme. Ja sam s Njemcima svaki dan u sedmici, znam kako dišu i šta pričaju.
Sve tacno od prvog do zadnjeg slova..
tvojih pet minuta je proslo
Kmeeee, kmeeee, treba jos para. Kako ce se moji frendovi oligarsi i ratni profiteri obogatiti ako prestanete slati lovu. A onda, ako i zapne oni imaju gdje, a sto cu ja reci narodu.
Odvratni ciifut opet kreno u prosjacenje, udaraju sa svih strana
Jedna vreća za mog…......
Vidim švabe pocele svrsavat jer im Zelenski dolazi, na Marienplatzu u Minkenu vijori ukrajinska i izraelska zastava kako su poceli ti konflikti, a kad je islamska zajednica pozvala da se održi skup za mir u svijetu, židovi i katolici su zajedno sa načelnikom grada u zadnjem trenu odbili skup. Ssmo Njemačke zastave ured nigdje ne možeš vidit.
Ovaj isti kakac cigo. Koliko hod mu das, malo mu 😄
Da je Krim, Donbas i Lugansk fino PREDAO Rusima nista se ne bi porusilo, ne bi ljudi izginuli, zemlja zatrovala,... ali bi onda vjerovatno Ameri napali Ukrajinu zbog rusofilije, kako bi sprijecili slicne scenarije sirom svijeta. Mnogo je brakova bez ljubavi - drzava koje vape za cijepanjem. Nego, sad ovako kako je... Bog zna kako ce se i kada zavrsiti. Moguce da se stanje samo zaledi, pauzira.
Jesi li ti normalan druze? Cuj fino predao? Zasto da neko preda dio svoje drzave? Sad ide prica o tome da su tu vecinski rusi i slicno. Pa hoce li onda svaka regija u svijetu postati zasebna drzava? RS Srbiji, Sandzak nekom jer ne moze uz Sarajevo preko RS, Kosovo Albaniji, Dio Makedonije Albaniji i 100 drugih primjera sirom svijeta samo zato sto ti je komsija "jaci"
@Geograf tako je. Mislim da sam i to objasnio. Moj licni stav je da se stvari trebaju rijesiti mirnim putem jer koji je to rat nesto rijesio? U najboljem slucaju ostane status nerijesen a sve se zivo unisti, godine zivota bace. Ako postoji KRITICNA VECINA u nekoj oblasti, pa makar to i selo bilo i zeli se odvojiti, nek se odvoje al vec sutradan da ne mogu izaci iz sela bez vize. Ha ya 😉
Ovom bi lakse bilo da napravi Tik tok i zaradi novac a ne ovako ide moljaka, kad ga od*jebu svi, Tik tok ce mu dobro doci!
Prosjačenje je zakonom zabranjeno
Cuj gostuje ko da je Asim Bajric🤣
A šta ce drugo raditi nego tražiti