Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja rospijske face majko draga.
Ne može taj datum, ima isplanirani šoping u Parizu.
Bi li njeno prisustvo tu pomoglo da paket vojne pomoci Ukraini prodje kroz kongres? Ne bi. Ukrainci vec pocinju da se spremaju za surovu realnost da ta pomoc nece nikad doc tolika zbog korumpiranih replublikanaca. Sto bi onda prisustvovala? Dovoljno su se javno zahaljivali americi za ovo sto je do sad poslala.
Bože me oprosti ista Nada Đurevska kad je mlađa bila. Pokoj joj duši bio.
Meni samo nije jasno sta kenjaju o njegovoj smrti. Sta sko koji k.. vraco u rusiju kad su ga navodno htjeli otrovat. njemci ga prihvatili, malo ga zakrpili poslije trovanja. cim se pridigo opet za rusiju. nigdje veze.
CIA ga plaća tako da on ne bira nego izvršava naređenja i radi po zadatku
Ova ima veća damu od muža.
Steta a toliko toga bi rijesila svojom pojavom