Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta kazete, stvarno? Cemu onda mjere ako ovo nikad nece stati i nove mutacije dolaze? Cemu ekonomsko unistavanje? Ne mozemo sjediti kuci i cekati nove vakcine, od zraka se ne zivi. Molim jedno istrazivanje je li zrakom mozemo platiti kiriju, rezije, kupiti hranu?
Kazu da za odlazak u trgovinu dovoljno samo ponijeti masku, lazu, ja jucer bio, traze i pare
@Tepsja .... mozes ti hiljadu puta prepricavati tekst... al to ne znaci da si pametniji od drugih i ne znaci da si blizi istini. ...preporucujem vise razmisljanja a manje prepricavanja. hvala ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako ne razumijete ovo će trajati još 2 god... Kao svaki rat 3..4god... Ko misli da je ovo pandemije a ne biološki rat budala je... U historiji nije postajao virus koji mutacijom jača... Već slabi.
"U historiji nije postajao virus koji mutacijom jača" :D
a ti si biologicar illi? hahahahhahahaahahhah da bog da ti familija zarazena sva bila
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I ćorava koka neko zrno kljucne, to je slučaj sa našim frkijem u ovoj situaciji, nisu naši vladajući ovo planirali pa da džabe novac ne bace na prve vakcine. A vučko nam prodaje vakcine da se belaja riješi. Kako je mudar vule, a kako nam je narod obrnuto proporcionalno glup. Leti na vakcinu u Srbiju, a svakako će biti novo koron@ k@r@nje
Nisam stručnjak za vilrologiju, ali ovo nije prva epidemija u svijetu, već stota, hiljadita. Raznorazne kuge, tifusi, gripe..., koje su započinjale i nestajale bez uticaja Svjetske zdravstvene organizacije, Bila Gejtsa itd. Španska gripa je harala od 1918-1922, pobila veliki broj ljudi i nestala, bez vakcine. Vakcina je gotovo iskorijenila boginje, tuberkulozu itd.
Farmaceutske kuce zadovoljno trljaju ruke
Vakcine ce se isprobati na nekom zdravom nacijom !
Ratovi traju 4 godine,virusi traju 2 godine...
Cijelu godinu na cekic slušam istu pjesmu.. Sve ste nam uzeli i cast i dostojanstvo, pa sta nije jasno kada sutra neko s' maskom, do zuba u oruzju, neki ocajnik u gradskom, da cuje se glasno, digne sve u vazduh.
Ne postoji Covid19 već postoji 19 covida... :-) Probudite me kad prođe 37-mi val :-)
I opet, svakih 3 mjeseca po jedna... Teorija zavjere... :-)
Interesantno, ovako isto je sa gripom, svake godine nove vakcine radi mutacija. Ali ponavljam, ovo nije gripa iako je identicna kao gripa.
COVID-19 NE POSTOJI....nema vakcinacije
eto prilike da dobijemo nečije stare zalihe
Naivni narod sa prodatim i korumnpiranim medijima i vlastima ne može da shvati da učinak vakcine tek treba da dođe na naplatu u nadolazećim vremenima. Svojim vlastitim rukama se bacaju u vlastitu propast.
Avast ili Norton, šta je bolje primiti da se zaštitimo od virusa?
Bosnjo vjeruje da je napaljena Slađa 100 metara od njega,a nevjeruje da virus postoji
HAHAHHAHAHAHHAHA
BiH će biti vodeca izvoznica novih sojeva s obzirom na to kako nam ide vakcinacija