Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A lazio u formi cc
Amra nije tjela u London. Kako ce bez Shoppinga sada
@ErdoganNasSultan ima li ijedna vijest da neko nece Islam umjesat u nju ???
Nisu se pridrzavali preporuka i naredbi. Radio je ko je sta zelio i hodao kuda je zelio. Sjedne u taksi i ode iz Milana u Rim a zarazen virusom. Pa pogledajte da im restorani jos uvijek rade. Zato im je i nastupio pakao sa izuzetno visokom stopom smrtnosti. Pogledajte kako se virus obuzdava u Kini u kojoj se gradjani pridrzavaju preporuka i naredbi. U Wuhanu zive duse nema na ulici, apsolutno pridrzavanje izolacije. U Italiji ljudi ko neuka stoka hodaju i sire virus.
Pa dobro ste se sjetili
Zdravko Mamic ?
Loš pokušaj da se smanji populacija na zemlji, virus na žalost onih koji su ga napravili odnosi živote samo onih starijih i nemočnih osoba.
Danas bas citam o mjestu Eyem koje je 1666 godine samoprozvano stalo pod karantenu zbog kuge. Oko mjesta su digli zid 1m visine i 30cm sirine i u 14 mjeseci karantene niko nije napustio mjesto a samo 20% stanovnistva je prezivilo. Hranu su im donosili susjedi iz drugih mjesta u zamjenu za novac koji su ostavljali u vodi ili sircetu (dezinfekcija). Kako se vremena mjenjaju. Sad proglase karantenu svi kontaju kako ce ispaljusu... il trk u kupovinu kasljat po drugima
Čuj jedna Italija ima samo 1800 kreveta za pacijente....
Samo nastavite da uvozite 'žute' da vam rade na crno, u Italiju, nije ni čudo što su donijeli virus Italija puna Kineza, vazda sa nekom klicom Resident Evil-a.
Ciljano... Zasto turska nema? Skandinavija?
Bogme sranje...
SVIRA CORONA ROL CELA ITALIA,SVE SE OKO NJIH RAZBOLJEVA I ZARAZIVA.
A prije.par sedmica kod nas tutnjao autobus sa turistima iz Wuhana. Nasi politicari govorili sve je pod kontrolom, nema rizika od zaraze. Sad te sto su govorili nema rizika treba lincovati.
Šta im je Italija skrivila?😦😦😦
ima li đe uživo prijenos corona-dešavanja, da pratim cijelu noć?
@Razmazenkica23 https://ncov2019.live/data
Bošnjin omjer koliko daleko gleda je veličine kokošinjca
Lige nacije. Upisiti 6 bodova za BiH aa Italiju izbacite iz grupe
Taman ce ovaj korona virus pocistiti SDA glasacko tijelo. Prsli su iz SDA na slijedecim izborima kad ostanu samo mladji i pismeni :)