Komentari (436)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokreni Atife ofanzivu I pometi ta govna do Beograda
@gooUser1552403933 Hebo te podrumski general,Cetri godine se krio i morao da moljaka dabmu Srbi puste malo hrane u opkoljeni Bihac.
@gooUser1552403933 pa srbi misle da erdogan njima gradi u beogradu a ne znaju da gradi nama i sebi, ako Bog da
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj zlocin je za svaku osudu. Kad vidim komentare na ovom portalu, bas se rastuzim. Ja kao Srbin iz Srbije nisam imao predstavu da vi ovoliko nas mrzite. Mogu da vam se zakunem da bar u Beogradu niko protiv Bosnjaka nista nema. Verujem da je rat u Bosni stvorio taj veliki razdor i obostranu mrznju u obe zajednice, ali se nadam da ce doci do pomirenja kako godine i izgleda decenije budu prolazile.
Niko ne mrzi Srbe, čak ih i gotivim i poštujem. Mi mrzimo Četnike, velika razlika...
Građani BiH nikoga ne mrze,ali je činjenica da nevole Genocidaše u UZP ovce,radi toga šta su radili,šta rade,i šta će raditi protiv BiH.Stavi se u ulogu građana BiH da bi to razumio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je internacionalni teroristicki pokret. Ovako su poceli i sa pokretom Serbien ist judenfrei u 2 svjetskom pa sve svalili na svabe .
Serbia was the only country outside Poland and the Soviet Union where all Jewish victims were killed on the spot without deportation, and was the first country after Estonia to be declared 'Judenfrei,'" a term used by the Nazis during the Holocaust to denote an area free of all Jews. — Christopher Browning
Samo se Bogu zahvaljujte sto su se drugi umijesali kad smo stajali iznad Banjaluke.. crknite od muke ali samo ISTINA pobjedjuje..
Kuradzicu vodi srbe svoje, zasto cekas traktori ti stoje. I prezime Kara dzic mu ima turske korjene a on kao smrdin
Četničke pjesme su slušane diljem Svijeta, znaju ljudi šta valja!! Steta samo sto ovaj Australsji heroj nije raspalio po bosnjackim mujahideebima u trokutistanu!
@ShoneVotajuv trebo ti je raspalit po onoj sto te izbaci tako pogana na ovaj svijet
Rooookaj govna mujahidebskaaa
he heheee REMOVE 8-BIT https://www.youtube.com/watch?v=q9HzqxwKfiM
remove kebab pozz iz Herceg Bosne smrt islamskom fašizmu
E vala ako te ovo moze radikalizivati, ubij se😂😂
@Lion7 Dusevni bolesnici se ne slazu sa tvojim komentarom
Većina današnjih fašista pronalazi uporište za svoju radikalizaciju u srpskoj mitomanskoj historiji i četničkim guslama, to samo dokazuje da je srpstvo danas najveći izvoznik ekstremističkih ideja.
Ova kineska verzija mi je vrh!Ode sve u p.m.A sad nastavimo sa nacionalizmom!!!
sve srbe na vrbe
505 !!
sto vise smo blizu drine, vise i vise se osjeti Turska. Turci i teroristi su uzor za srbe a srbi su uzor za bolesnike kao Brenton i Alexandre Bissonnette u Kanadi
jedino rješenje je bilo da se govna protjeraju do drine, da albanci zaokruze kosovo i presevsku dolinu, da se vojvodina osamostali, da hrvati dođu do zemuna i da se ispostuje ono iz wasingtonskog sporazuma o nekakvoj konfederaciji bih i hrvatske, tako bi bila ravnoteza na balkanu a srpske kur ve (mislim na politiku i ideologiju) da cumuraju okruzeni jakim susjedima.hiljadu godina bi bio mir, ovako opet ce u rat sa svima.
Ovakve sam ja ucrvane gledao na Vozuči, samo nisu pjevali...