Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mač s dvije oštrice, kako može biti odlična stvar da glasaju "za", tako može biti i jako loše, sve je do Erdogana, al' vjerujem da zna šta radi, nije Turska zajebancija
Ambasador Evropske unije objasnio kako je Erdoan uspio pridobiti srednji sloj u turskom društvu http://www.saff.ba/ambasador-evropske-unije-objasnio-kako-je-erdoan-uspio-pridobiti-srednji-sloj-u-turskom-drustvu
@arjuTOKINGtumi idi ti na azbest
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ataturk se u grobu okrece
Zasto se vi đikani toliko brinute sa vašeg pradjeda Atatürka?
Gledaj hizmetcara sto placu po Bosni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
polako ce vratiti i halifat
Budale, Ataturk ih izvukao iz bijede i diktature, ovaj ih vraca nazad.
Sta je tu lose, kod nas je odavno troglavi sistem i je.bu ovo malo napacenog naroda pa svaki put glasamo za istog cobana i isti tor.
KAO što rekoh, krv ulicama će teći prije zalaska sunca...novo doba je stiglo u Tursku, ovaj ćelavi stvor svoj narod je spraman da uništi samo iz osobnih interesa.....od večeras Turska, gori još više i još bolje...samo naprijed
"s tim da protivnici ustavnih promjena uglavnom ne žele otkrivati svoja imena". E ovo govori sve. Kad ti ne smiješ da otkriješ ni ime svoje ni da imaš mišljenje, to je diktatorska država. To je i masivan utjecaj na referendum koji zapravo nije fer ako se ti bojiš otkriti da si protiv diktature
Dobiće to Erdogan, u modi su radikali i desno orijentisana politika. Hoću reći da su glupi i zatucani nacionalisti ovih godina u prednosti, ali i to će proći.
@zlatni71 Pa šta je sad nacionalista ili islamista? De se više odlučiti đikani.
Referendum u kojem se odlučuje da li Turska da se bori da opstane kao demokratska država ili da pristane i potvrdi diktaturu i dopusti da jedan čovjek tj. Erdogan o svemu odlučuje.
nadam se da večeras u turskoj izbija gradjanski rat a elemenata i uslova ima
@Sloovenac mi srbi kazemo dvoriste
država u kojoj nema opozicije..sve je rečeno
Konačno zrela za EU ko Hrvatska, Srbija. Ahahahhah
Na veliku žalost đikana i rusofila..Erdogan večeras dobija veliku podršku.
@Boba70BG MašaAllah, samo da se još vratiš Islamu i đikanstvu okrenes leđa.
Protiv sam svih diktatorskih makijavelista od Putina, Erdogana, Lukašenka do Mileta Ronhila
Sve najbolje Turskoj i njenim gradjanima.
Ovdje je tesko pametan biti ni ZA a ni NE.
svi ovi ovdje koji podržavaju erdogana su isti oni idioti koji bi podržali i bakira da se proglasi doživotnim predsjednikom.
@big.muzzy zamisli da ovako nešto napravi predsjednik amerike, njemačke, švedske, norveške itd. ovakve stvari možeš vidjeti samo u zaostalim i diktatorskim zemljama.
Erdogan polako ali sigurno pravi islamističku državu i od sebe tiranina vladara ....
Šta god Turci izabrali neka im je sa srećom.Sve najbolje od ♡ Maksuz selam iz Bosne