Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva podvala...pa cak ni janukovic nebi otiso bez zlata :)))))...gade mi se vise ovi americki spinovi koliko podcjenjuju zdrav razum nas ljudi koji ne pripadamo "njihovoj demokratiji"
Ovo nije imanje predsednika ukrajine vec REZIDENCIJA koju koriste svi predsednici bivsi i buduci. Imanje (od imati) je kao sto sama reč kaze nesto sto imate u ličnom vlasništvu. Ali prozapadnih ovaca za sisanje uvek ima koji veruju u ovo kliksovo uvlacenje u supak zapadnim agenturama u BiH
@Dornauszieher tako tako samo tako protiv Europe pisite Smrdi...izolujte se (jer vam druge svakako nema Hrvatska ce vam stati kako god se odlucili na put)...tek kada dodjete do nivoa rugla veceg od Moldavije onda vas treba maljem dokrajciti. Stoko poturcena!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovo je predsjednicka rezidencija, a ne Janukovicheva, pa sve drzave na svijetu imaju predsednicke rezidencije, i tu zive trenutni predsednici sa svojim familijama, glupani KLIXovski
ista od Brabonjcica u Vogosci. tamo pokusaca zigu ove svoje kuravice ali ne ide. impotentan. zato se jadan hvali da ga zene vole i da se slikaju rado sa njim. sve lete da se uslikaju sa takvom facom od 1.5 m visine i dvije sumske jagode. prova guziti a mekana cuna.:)
Ma to u mene zena digla kredit u pred'zecu, i ja jos uz'o od badze 2 milje. Eto, ne znam sta se svi digli ko da je....?
Ovaj živi skoro dobro kao i naši "diktatori".
Nista je ovo sta ja imam...
Tipično, srbadija navija za Putina i protiv NATO-a... Jedva čekam da im vidim face kad BIH uđe u NATO :D
to ce se desiti iste godine kad i sirokaca osvoji ligu sampiona
Da da, a vi iz tzv. "RS" ćete da zaustavite najjaču vojnu silu čime? Prijetnjama preko klixa? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakir gleda i ne vjeruje!
Sto su ofirni ovi politcarki sinovi sto komentarisu!!
Ovaj je mali mis u odnosu na Monstruma Radoncica: Radončić izbjegao sukob interesa Fahrudin Radončić obnaša funkciju ministra sigurnosti BiH. Uz to je i predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH, graditelj i likovni umjetnik. „Ekonomija je godinama bila njegovo opredjeljenje. Gradio je tornjeve, razmjenjivao nekretnine s Naserom Keljmendijem i na kraju postao ministar sigurnosti. Međutim, prije toga razveo se od supruge Azre s kojom je podijelio imovinu kako bi izbjegao sukob interesa. Fahrudinu Radončiću ostaje Avaz roto pres i tornjevi, dok supruga dobiva Avaz d.o.o. Međutim, dva dana poslije brakorazvodne podjele, supruga Azra od bivšeg muža za 200 miliona maraka kupuje AVAZ Roto pres. Odakle joj novac, mogao bi znati njen bivši muž“, objašnjava Federalna televizija.
A pare mu dala SDA, a na vlast SDP, prema tome Radoncic moze biti samo dijete neuspjelog braka SDA-SDP.
hahahaha, hebem ti onda djete, hahahahaha, ovdje ne pise o SDA i SDP, ovdje pise o narko-dileru Keljmendiju, o njegovom bosu Radoncicu, o kriminalcu Radoncicu, o njegovoj kradji od rzave i od gradjana, da ne placa porez, o njegovom "ljudskom" ponasanju, da se razvodi zbog izbjegavanja sukoba interesa, halo, majmune, procitaj o cemu pise pa onda komentarisi, a sto se tice o politickoj aktivnosti i suradnji sa agresorima, i to sam vec postavljao link i moze se vidjeti, kako Monstrum Radoncic podnosi izvjestaj cet.nickom dobrovoljcu Vucicu, a ti ovdje Balis i nekakvom djetetu, djete ti hebem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sto ste takvi, sve je on to POSTENO zaradio :P Kao i ovi nasi... Kad smo kod njih, gdje su njihove vikendice, ville i ostalo POSTENO steceno? Dajte nam slike toga i po mogucnosti adrese (da mozemo iduci put da palimo prave stvari :p)
Skoro pa ko na poljinama
Vise mi je pun k, otpora, anarhije, revolucija, smjene diktatura, rata izmedju istoka i zapada, diktatorskih rezima koje rusi zapad i trgova na kojima protestuju demonstranti, kao i legitimnih zahtjeva gradjana, ali i zabrinute vlasti koja se boji Brisela.
svugdje isti scenario sruse vlast pa uslikaju vilu lidera itd..Kako bi narod toboze vidio kako zive lopovi politicari, Sta je s vilama duznosnika nekih vecih sila..? Sta je s legitimnim zahtjevima, katalonaca, iraca, skota, francuza itd..
U RS-u se sprema krvoprolice narode zipa ovo .. Ne znam iskreno sta da mislim ovom izjavom .. http://www.youtube.com/watch?v=bJ7UPabEdjs
Kanite se vi ovih nebitnih likova, ba. Dajte nam da vidimo imanja Kemala Causevica, Farisa Gavrankapetanovica i slicnih!!!
Ovaj poput Monstruma Radoncica, sve sto je krao i stekao kriminalom prepisao na druge, bas kao sto je Monstrum Radoncic dva dana prije preuzimanja ministarske fotelje, razveo se sa zenom, a nakon sedam dana od razvoda njegova "gladna zena" kupuje Avaz.. za "pis.ljivih" 200 milioncica.