Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što očekivati od ljudi koji ne priznaju da je Zemlja okrugla niti da kiša pada zbog vode koja isparava? Jer to se kosi s islamskim učenjem – izjavio je prije dvije godine u rijetkom intervjuu Mohammed Yusuf, tadašnji vođa Boka Harama.
Ananas, banana, orasi i jagode, džamije, crkve i kineske pagode, planine, doline, jezera i rijeke, olovka i gumica, knjige i teke, svekrva i punica, te bijela vila pamuk, ljubičica, lan i svila, crnac i bijelac, starac i dijete, vodozemci, ribe i ptice što lete...
gdje god vidite da su napadnuta djeca ili zabranjene škole ili loš edukacijski sistem, sve Vam je to moja gospodo planski urađeno... Od koga..pa od onih koji žele da vladaju, a da ostali budu ovce. Pogledajmo našu divnu zemlju...ja sam im'o profesora matematike koji je ubio 40 generacija djece (ljudi). Edukacija je jedini način da se maknete sa nulte tačke...jer to je jedino što ti ne mogu oduzeti. Čitajte Sokrata, divite se ljepoti Kuran'a, izučavajte Frojda, analizirajte Marxa,vježbajte Fiziku, uživajte u Dostojevskom, al' samo ne šmrčite hemijiu..
Ovdje "SDA-SDS-HDZ-SDP-SNSD Haram" rastjeruju sviju...
Pa i moje je ... Sta cemo sad ? Ljudski rod se nikad pameti nece dozvati ! Mogu reci zao mi ali sta ima neko od moje zalopoljke napisane na klixu !? Ili lajka podrske!
Boko Haram je Americka vojska kao i ISIS, Haqqani mreza, Al-Qaeda, Muslimansko Bratstvo, iranska revolucionarna garda, Al-Shabab i ostale teroristicke organizacije. Nijedna nije muslimanska, podvaljuju nam braćo!
naravno ovo je bio sarkazam
Samw slike govore vise od 1000 rijeci 😕
Kada bih birao da budem zločinac, ne daj Bože, nikada ne bih djeci uništavao djetinjstvo! Pa što je kriv obični narod, a kamoli djeca??