Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isao i Dodik da glasa zaokruzio ZA Nezavisnu RS ne znam ocel se to vaziti na biralista u Skotskoj?????
Javlja Blic.rs Dodikov avion nestao iznad mora koje dijeli francusku od engleske :( tuga i nevjerica vlada medju narodom :(
cekaju dok dodju kutije glasackih listica iz dijaspore :D
e sad treba u bosni napraviti referendum s pitanjem: da li ste spremni da vas vasi nacionalni lideri karaju dozivotno, dok ne pocrkate?
Karime, imas izbore, fenomenalna prilika za taj tvoj"referendum". Ako ne glasas iz ovog ili onog razloga znaci "yes" za postojecu garnituru, ako glasas i to za njih,onda sta se bunis ko qrca?a ti zato izadji na izbore i glasaj za promjene, neke nove face, ljude za koje se procula da znaju i posteni su pa makar bio i Ciganin.
nista od samostalnosti, nacionalisti prdnuli u chabar.
56% ne 43% da
primjecena je skupina bradatih naoruzanih Engleza na prilazima Glasgowu.Britanska vojska se izmjesta iz kasarni. Iz Skotlandjane glasali su I Welsani , dok je Engleska manjina bojkotovala referendum.
65% bi trebalo da kaze DA. Ne trebaju nuklearni arsenal u svojoj zemlji, a zele svoju naftu za sebe. Kad se gleda ekonomska racunica, sigurno bi bolje bilo da su odvojeni.
odgovor je " yes "...
Ovo meni glupo koliko medijskog prostora se daje ovome na klixu.
koji su razlozi odvajanja Skotske
Не могу да вјерујем, чак су и Енглези културнији од тзв. Бошњака (који су покушали прецртати ~32-33% Срба у тзв БиХ 92е), па мирно чекају да Шкоти одлуче шта и како ће даље.
Рече ли муслиман нешто о култури гласања?
Свакако "добри комшо", ти мени исламисту за предсједника (како лијепо од тебе), а ја од добра узе пушку у руке, из чисте обијести.
ma boli me tuku za EU ja sam u u skotskoj nek se raspada na sandzak vojvodinu ma nek se raspane i na sumadiju.
Nema tu nikakve neizvjesnosti,odgovor je NE!
ma ja samo parcajte sto vise kako bi svima sto vise kredita mogli pojedinacno gurat! EU taktika je toliko odvratna i robovlasnicka i ofirna da je jadna!
Eu i nacisti9cka njemacka su nevjerovatno slicne.Samo sto su njemci htjeli putem oruzja da stvore jednu evropsku drzavu u kratkom roku a ovi ce u malo duzem vremenskom periodu kroz stvaranje kriza i "privatizaciju" drzavne imovine oduzeti ljudima njihovu slobodu,nacionalnost i historiju u ime neke jednakopravnosti koja ne postoji niti na papiru
...momče, tzv "liberalni kapitalizam" je ustvari ekonomski fašizam.