Komentari (347)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka pale... ja crkvu nikad nebi! Tu samo pokazuju koji su skotovi....!!!!
ne bi ni ja dzamiju nit bilo koji drugi objekat... što sad to pokazuje?
@Alberht Shindler ,tako je,no maloumni to ne shvataju!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Dojcland,dojcland,ta divna zemlja,jos divnijih predaka.Al' privlacna za nadnicare,makar im palili jednu dzamiju dnevno i porciju batina dali.Zapad,jbg. Bit ce sve ugodnije zivjeti tamo.
Aha, džamija zapaljena a krivci nisu genocidni srbočetnički velikosrpski monstrumi... Hmm... pa kako je onda ova vest mogla uopšte da se pojavi ovde.
garant neki djikani djeca gastarbajtera.
Svijet je krenuo nizbrdo,treba se sad malo pricuvat i sklonit dok ne sidje u ravan
ovo me cudi u jednoj Njemackoj u 2017.
OSTAJTE OVDJE... Ostajte ovdje!...Sunce tuđeg neba, Neće vas grijat kô što ovo grije; Grki su tamo zalogaji hljeba Gdje svoga nema i gdje brata nije. Od svoje majke ko će naći bolju?! A majka vaša zemlja vam je ova; Bacite pogled po kršu i polju, Svuda su groblja vaših pradjedova. Za ovu zemlju oni bjehu divi, Uzori svijetli, što je branit znaše, U ovoj zemlji ostanite i vi, I za nju dajte vrelo krvi vaše.
Kô pusta grana, kad jesenja krila Trgnu joj lisje i pokose ledom, Bez vas bi majka domovina bila; A majka plače za svojijem čedom. Ne dajte suzi da joj s oka leti, Vrat'te se njojzi u naručju sveta; Živite zato da možete mrijeti Na njenom polju gdje vas slava sreta! Ovdje vas svako poznaje i voli, A tamo niko poznati vas neće; Bolji su svoji i krševi goli No cvijetna polja kud se tuđin kreće. Ovdje vam svako bratsku ruku steže ­.... 1896 ALEKSA ŠANTIĆ
@orion101 UHH PREDIVNO,ETO VIDITE DA SU TI LJUDI STO SU OTISLI TADA PUT TURSKE IZDALI OVAJ NAROD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Desnicari opasno cackaju mecku, a kasnije ce kmecati kao curice.
@Nike Vidi se što ste Bošnje uništili, evo još smo tu i svako novo jutro vam jebemo samom činjenicom da smo i dalje u BiH.
Nista krscanski terorizam, nista pasosi i licne karte? :)
Kako kad su zapalili teroristicko okupljaliste i regrutni centar. Ovo je pocetak deratizacije terorista u NJemackoj.
... Znaci isto ustase radile u Jasenovcu - deratizaciju? :))
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
tko se čudi lud je. vidjet ćete tek
Žalosno........i šta sad očekivati? Odmazdu? Naravno.............budala na sve strane,induciraju jedni druge! Čitajući komentare vidim da ima mnogo bolesnika. Samo ruši,pali.......malo vam bilo, mamu vam......... Ko ovo želio on gorio i vječito imao rat u kući :) Kako je lako budalama manipulisati
@bajrosda skupi noge i ruke, puštam vodu.....i ode bajro u kanalizaciju skupa sa istomišljenicima :D
Franz :) guZice...........za mene si ti isti kao i svi teroristi............treba vas okupiti i na Goli otok sve :P bez obzira na vjeru,naciju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma ko god ovo radi odmah strijeljanje, pa nek ganja svoja prava na pravedno suđenje na onom svijetu.
@bajrosda..Sam nezaboravi jednu veoma vaźnu stvar.Musliman se smrti neboji..
srspko pravoslavna dzikanska posla....svetosavsko gowno teroristicko koje zivi u svabiji je ovo uradilo
@laser008 mora da si admin, il si naso foru s cookijem pa sam sebi udaras pluseve i meni minuse
Da, da uvek su Srbi krivi za sve, nisam ni mislio da neće biti ovakvih komentara.
Policija još uvijek traga za osobama koje su počinile krivično djelo. Naravno da je zapaljena crkva ili katolicki centar policija bi tragala za teroristom.
Citiram njemacku policiju citat" rasbijen prozor i ubacen molotovjev koktel u prostoriju islamske zajednice" zavrsen citat. Sto znaci poznata matrica nacista u citavom svijetu. Nadam se da ce policija naci ovog teroristu i kazniti ga.