Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Austriji svi portali pišu o pokušaju terorističkog napada, mladići iz Bosne.
Jarane rade sluzbe non-stop. Valja Bosnu ocrniti. Nismo zaboravili odakle je mevlid dosao ili ono vrbovanje iz HR.
sreca pa ih sluzbe nafatase na vrijeme.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još nam je trebala reklama terorista u Evropi. Šta ne pišete o tome šta se dešava u Austriji? Uhapsilo Bošnjake koji su planirali napast
Francuzi prodane duse ali pitaju se za mnogo toga bitnog jer je ovaj mali predsjednik Hemuli Jevrej.
Ovo: 'nož u leđa' je upotrijebljeno vrlo podlo i glupo. Petljamo se u stvari s kojim nikakve veze nemamo. Ako Francuzi i Nijemci imaju svoj interes unutar organizacije koje su članovi, zašto mi, koji nismo članovi te organizacije, to nazivamo 'nož u leđa'?
Samo britance, kakve francuze... Da prodaju još koji nosač aviona novim fašistima.
pukni nam jednu analizu Klixe
Francuzi su već jednok izašli iz NATO-a, sad opet nešto kenjaju - ciganija poprilična
Bez SAD i V.Britanije NATO je malo jače lovačko društvo, a Macron bi da ne dopusti Britancu da preuzme predsjedavanje organizacijom?!?! Kakve veze ima što VB nije više u EU, NATO je napravljen kad EU nije bila ni u povojiima. I kad sam već tu, nevjerovatno je da na ovu temu ima više komentara o incidentu u Austriji nego o samoj temi. Serem vam se u usta UDBA-ška i SIS-ovska.
Turska je u NATO već 72 gidine( 55godina prije od ovih Poljske, Slovačke, Mađarske, Njemačke...), i druga je po veličini NATO vojska i nikad nije bio neko iz Turske generalni sekretar NATO? Zašto li?
Zašto još nikad nije bio neko iz Turske generalni sekretar NATO a Turska je poslije USA najveća vojna sila NATO i jedna od onih koje su prve u Europi stupile u NATO?