Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan potez Kongresa Bošnjaka.. Da je sreće pisala bi država, posebno naši lideri Bošnjaci kojima su usta puna Bosne....Ali odavno su oni prestali misliti o nama i o Bosni.
Trebali je Kanada postaviti slike Dodiko,Mirsada kebo,Karadzic-boban,mladim pa neka onda vjezbaju
Meni je važno da moju Hercegovinu nitko ne dira.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...ako se dobro sjećam, pred popis bi ono "bošnjak, ne bosanac"...
...bosanac je geografska odrednica...ne znam što se kanadska vlahadija ne buni...
...srbijanac je geografska, definitivno...zukrolić je srbijanac...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Francikusa je ocigledno obradjivao neki svecenik kada je bio mali. Krleza je trebao reci "sacuvaj me Boze hrvatske kulture i katolickog svecenstva". Toliko o istraumatiziranom bosanskom katoliku, francikusu.
Lijepo sročeno PISMO. ...čestitam na trudu.
U KANADI PROBLEMI ZDRA'O !!!
ŠTA RADE NAŠE VLASTI? ŠTA RADI NAŠE MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA? ZAŠTO VEĆ NIKO NIJE REAGOVAO IZ BiH NA OVAJ KRAJNJE PONIŽAVAJUĆI I UVRIJEDLJIV ČIN? Ah, da, ONI SE BORE ZA FOTELJE I NIJE IH BRIGA ZA NARODOM I ZA BOSNOM. MI SMO I NJIHOVA META. :(
Pa vidjeli kanađani kakva nam je vlast i skontali što ih ne bi prcali, mene ovo ne vrijeđa samo je pokatelj da su nas doveli u rang sa somalijskim piratima ovi uhljupi od političara. Nek se bore za nove izborne jedinice i sl. gluposti od kojih niko živ ovdj ehajra nema osim političara.
Kakvim se mi glupostima bavimo...
Halo.. To je ta ista idiotska zemlja koja je poslala idiota Mackenzie'a u BiH za vrijeme rata da se izivljava.... Veliki prijatelj(i) cetalja.. Ko uopste smatra Kanadu kao ozbiljnu vojnu zemlju, je budala..
Cuo sam da su ih hrvati prvi pokupili na granici.. A cetnici oteli takodjer jedan dio...
Jesil ti gledao onaj klasik "Borba za Trumanova jaja".. Glavne uloge imali tvoji starci :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kongres Bošnjaka Sjeverne Amerike (KBSA) hemti imamo kongres u Kanadi covjece. Kongres izbjeglih bosnjaka se bori za prava bosanaca sa RPGom? hehehehe budalastine.
Meni liči više na nekog bosanskog katolika... glava mu kockasta, a nije tamnoputan...
Jes vala a crte lica mu kažu da je majoriziran :-)))
ma britanci, najveci zločinci vec stoljecima
Stavimo na stranu ovo, i upitajmo se da li ikakvog uticaja ima ovaj kongres? Istina ovo jeste sramotno.
ja ne vidim sta je ovde sporno. evo nek naprave lutku u prirodnoj velicini, sa mojim likom i nek soraju po citav dan. lutka jebena. pa i ja bi puco u lutke obame, dodika, bakira i ostalih glavonja!