Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAJKE MI OVAJ COVJEK JE LEGENDA, NIJE MOJ TIP, HAHAHAHAA
nebi mu verovo, al kad pogledam da guzi melaniju, onda mi je jasno da nije njegov tip
FUJ GAD
Svi bi bili ozbiljniji da se ovakvim optužbama gdje se sa Marsa vidi kako to služi jedino i samo u dnevne političke svrhe ne ponižavajuće odnosi i prema onima kojima (uz dužno poštovanje prema ovoj teti i njenoj naknadnoj pameti) silovanje doista i dogodilo.
Što više gledam njenu sliku, više mu vjerujem.
Hebo je prije pedeset godina, a sad ga se sjetila, stavio do pola nije celog, dok je hebe, ona drži metar u rukama, sve pohvale za obdarenog.
Ne znam ko mu je rek'o da kravata mora biti do jaja.
Niko nije tvoj tip, pa pogledaj se, sto ne znaci da ga nisi umocio, pa je l'?
Euforija odusevljenja u komentarima , podrzavaju covjeka kojeg se optuzuje za seksualno zlostavljanje. Interesantno.
@SimpleRed Balkanski mentalitet.Ne znaju da im mozda neko zenu na poslu zlostavlja , kcerku u skoli itd itd.SMjesno dok se ne desi njima
@.xyzq...Psihicki profili tih "muzjaka", ne govore u prilog tvojoj tvrdnji, jer ono sto je javnost do sada vidjela ,govori o ozbiljnim psiholoskim problemima koje doticni imaju.
Ovaj pojebo pola amerike
Sada joj je fakat slomio srce....
ovaj ce sutra izac i rec. ako nemas optuzbi za seksualno zlostavljanje, onda nisi dovoljno uspjesan..
Sta si do sada cekala
@BIMBOXY da se ti javiš...
Sve mu ovo ide u prilog pred novi mandat
Pa nece ni on svasta
Kralj kraljeva