Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
9/11 IS INSIDE JOB! 9/11 IS INSIDE JOB! 9/11 IS INSIDE JOB! 9/11 IS INSIDE JOB! 9/11 IS INSIDE JOB! PLEASE WATCH YOU TUBE!!!!!!!! GOVERMENT OF US+ZIONIST IS THE WAR CREATERS AROND THE WORLD! PLEASE WATCH YOU TUBE!!!!!!
KOLIKO STE TONA KOKAINA IZVUKLI IZ AFGANISTANA KAD IM VRACATE TE MRVICE, A I TO CETE ULOZITI U DALJNU PROIZVODNJU HASISA, MARIHUANE, KOKAINA ..PREKO SILAJDZICA, DODIKA, IZETBEGOVICA...UPS, A JA NIJE TEMA BIH NEGO AFGANISTAN....... KOGA VI VISE FOLIRATE... KLAONICA JE JUCE BILA U BOSNI, DANAS U AVGANISTANU, SUTRA CE MOZDA U IRANU, A KOLJACI SJEDE DALEKO OD KLAONICE DA IH KRV NE POPRSKA JER IM SE TO GADI I KOLJU \"DUGIM NOZEVIMA\"
izvinjavamo se i mi gospodine asli ali mi ne znamo zenskog gospodina
izvinjavamo se gospodine
j.e.b.o vas pakistan i afganistan sto ne idete tamo gdje pripadate sda i sbih baxuzi koji k.u.r.a.c trazite u bih?
To je samo mali dio od onog sto ste napljackali i naotimali u pakistanu, a ne vracate radi savjesti vec radi prljavih interesa. Bosanski ekvivalent tog izdajice Karzaija je - Sulejman Tihic
Kako je samo ova vlada engleske fina...vidi molim te 370 miliona...pa de nam sad fino recite koliko ste im uzeli sve ove godine?? Nema gorih gariba od engleza..oni i njihjova qurvanjska politika..
poljoprivredni sektor je uzgoj i prerada makova