Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko sam upoznata sa slucajem novinarka se zamjerila nekima na vlasti otprije tako da se cekao samo njen pogresan korak
Kod nas u\'bosni,kazna je 300 kerma a kaznjavanje je shaka po guz\'sci i \"dubinska penetracija\".
dok je nas..bice ovoga zakona i u Sarajevu...zivi bili pa vidjeli
pozdrav za bracu sudance nemoj da ko sta ruzno prica o njima. to su ipak nasa braca
a onaj bic je vjerovatno bio made in china posto ove \"napredne\" muslimanske zemlje nisu u stanju ni tespih proizvesti. sve svoje kapacitete trose na \"cuvanje morala\".
još malo i eto sličnog zakona i kod nas!!! mogu se kladit\'!
200 dolara, što reče Bing iz Alan Forda, cijena prava sitnica!
Dobro je...Da joj je slucajno ispala sisa vjerovatno bi bila objesena o prvo drvo,a masa bi se skupila i uz urlike kolektivno svrsavala ..Kao da je u Sudanu jako 1430 godina.... Napredovali su mnogo u demokraiji, ljudskim pravima i civilizaciji od 1429, masalahhhhhh..