Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz WHO nemaju pojma,onako iskreno
@Plunnky jedino vece zlo od covida
Trump popije tri tablete a WHO odmah zabrani lijek. sjetit će se oni s boljom memorijom da su nas stranice ovog portala upućivale upravo na hidroksiklorin kao mogući lijek.
Kad prodju izbori u novembru bgm ce se interpol dobro pozabavit sa ovom bagrom iz WHO
Onaj djavo odvratni sa naocalama sto vodi kolo ispred ove lakrdije ce uciniti sve da se ljudima podvali vakcina i zadovolji one koji su ga postavili tu gdje jeste.
Prije mjesec dana sam čitao članak o doktoru sa juga Francuske koji je ovim lijekom izliječio 78 od 80 pacijenata od covid-a prije nego su mu zabranili taj tretman. Znači potpuno je nejasna i situacija oko pandemije i oko liječenja. A gdje je mutno tu prokletnici najviše zarađuju.
WHO , stvarno ne vidim smisao postojanja te organizacije. Uhljebi teski .
garant je jeftin pa su ga zabranili, moraju skontat nesto skuplje
Donald neka nastavi, ostali stoj!
Situacija je sve jasnija u vezi sa lijekom protiv kovida.
Nije siguran za koronu, a jest siguran za malariju!?
Sta ti je tu čudno, ko ima nizak tlak ne smije piti lijekove koji snizuju pritisak Malarija koju izaziva malarični plazmodi i covid su sasvim dvije razlicite bolesti sa razlicitim simptomima
Vucic na aparatima . Navukao je ovog lijeka tonama
Smušena WHO!
Jeste dosadni vise sa ovim virusom ccc. Pa utuvite si u glavu vec jednom da ne postoji to da vas varaju cijelo vrijeme. Jaooo zar je cijeli svijet ovako naivno pao.
Du bist Dümmer alls alle Admins zusammen. Geh und lutsch Atila Hildeman einen, scheiß Aluhut Träger!