Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
21. doza je ključna. I ne zaboravite vakcinisati vaše papagaje.
Nevezano za ovo ali samo da naglasim. SDA do groba! ✅❤️
Vakcinišite se i dobijte tromb u plućima, srcu ili mozgu. A ovo je valjda jedina bolest kod koje je prirodno stečeni imunitet slabiji od neispitane i opasne vakcine.
A sta ako necu da se vakvinisem? Mamu vam
Samo je sir iz mišolovke besplatan
Ako i nakon ovog dokaza o nesigurnosti se vakcinisete, onda nesto nije uredu sa vama. https://bit.ly/ne-vakcina
Kaze: World Homicide Organisation Evo kako znaju da ubijaju djecu narko spricama: https://banned.video/watch?id=61c3accf5ba039303b9a7a07
Ne kenjajte molim vas
Vakcinisan dva puta AstraZenecom u martu i junu,prebolovao koronu u novembru...i ne pada mi na pamet vise se vakcinisati.
U nekim sarajevskim ambasadama su izmedju redova prijetili nogiranjem ako ne primiš vakcinu
NEĆUUUUUUUUUUUUU
Ja kao struka cu vam reci da ne moze biti nikad bolji imunitet od onog prirodnog pogotovo sto je prebolio. Vakcina ce vam samo unistiti imunitet. Jeste li primjetili da su mnogi vakcinisani ove godine dobili upravo covid i onda se kofol tjese da je moglo biti gore. nije tacno. Da nisu primili vakcinu, ne bi ni dobili covid jer vakcina iz nekog razloga, a oni znaju, djeluje suprotno.
Ne laprdaj.
Koja struka? Autolimar?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo sad cu samo da cekam 4 jer ove tri ne rade.
E je..em vam fameliju vise. Izgorili i vi i vakcine da Bog da.
Nevezano za ovo ali samo da naglasim. SDA do groba! ✅❤️
Sad ce nasi "stručnjaci" da kažu svoju verziju .haha Cipovanje, otrov....
Dok traje inkubacija moze osoba biti zarazna a da ne pokazuje simptome.
Evo trčim, sve se petama u zicu-gu lupam ... A koliko će miliona tek vidjeti kakve su posljedice vakcinisanja, no to će pokazati vrijeme pred nama, ali sumnjam da će ovi režimski mediji da to objavljuju. Dovoljno je vidjeti samo vijesti glede fudbalera koji se svakodnevno ruše po terenima,i sada ostaje pitanje je li to od vakcine ili nedozvoljenih sredstava/dopinga. Medjutim niko ne opovrgava vijesti i ne daje informacije da je/su doping/dopinzi u pitanju, tako da .....