Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cek, cek, jeste li vi sigurni u ovo o DVIJE DRZAVE u GAZI?!!!
Pa da. Izraelu sjeverni dio pojasa Gaza, ovo gdje sad operiraju. U južni dio neće ulaziti, to bi kao ostalo Hamasu.
Čuj dve države u Gazi !!!! ,?????
Da li je Klix dobro preneo vijest ?
To palestinci traže već 75godina i nemože to da ostvari od okupatora Izraela.
Dvije drzave u Palestini ne u Gazzi niti bilo cemu i jer Izrael je okupator legalizovan Zapadom.
a kina da ostavi tajvan i kineske ujgure? 🤡🤡🤡licemjerstvo level 1000
Podržava li Kina rješenje dvije države kada je u pitanju Tajvan
Dvije drzave pod jednim krovom🤣🤣🤣
Jel ovo Kinezi podržavaju etničko čišćenje? Čuj dve države u Gazi?
Za Trumpa navijam samo zbog Kineza !
Pokušali su Kinezi posredovati i u Ukrajini, pa smo vidjeli kako je završilo. Iznijeli fol nekakav plan od 10 tačaka (svaka tačka moralno naprdjivanje). Još Zelenski iskazao interesovanje. Par dana kasnije se sastao sa kineskim ministrom da vidi o čemu se radi, poslije više nikad nije pomenuo Kinu i njihov plan.
Preporucio bi ti da pogledas sta su minski sporazumi = potpisano je bilo da Rusi dobiju autonomiju u okviru Donbasa i da Ukrajina prezume kontrolu na granicnim punktovima prema Rusiji u Donbasu, godinama se cekalo od Rusije da se ispuni tajdogovor a Zapad sa Ukrajinom nije htjeo to ispostvati, ako mi nevjeruejs ukucaj "minski sporazum" , jasno je svakome koji razmislja da je zapad iza ovog konflikta tako su i srusili legalno izabranu vlast 2014 godine u Ukrajini oruzanim pucem
Ma znam, ali ne možeš ti odmah izvršiti agresiju na nekoga samo zato što je narod izašao na ulice i strušio vlast. Mislim, imali su poslje toga predsjedničke izbore u dva navrata, prvi put pobjedio Porošenko, drugi put Zelenski. Šta sad, samo zato što nisu bili pro-ruski kandidati, hajmo agresiju? Pusti to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
2 drzave na granicama iz 1967 Palestinci su vec prihvatili da potpisu jedino Izrael nece. Bosnjaci ne budite u ofsajdu kao sto ste bili podrzavajuci Zapad u Ukrajini, u Ukrajini je izvrsen oruzani prevrat nad legalnom izabranom vladom 2014 godine jer je ta vlada odluciola da ne ide u NATO , u Izraelu Palestini isti taj Zapad podrzava Izrael ako sto Ukrajina podrzava Izrael, nedavno rekao jedan izraelski poltiicar da ce poslije Gaze nauzurati Ukrajinu do pobjede protiv Rusije to vam sve govori
Ozbiljni igraci su ozbiljno namjerili da iskorjene jedan narod a svako ko to pokusa sprijeciti je neozbiljan.
Trenutno jedini koji ne podrzavaju ovako nesto su usa i israel. Njima samo odgovara da se narod preseli i da oni preuzmu zemlju. Genocid se vrsi pred nasim ocima dok svijet suti. Ovo nama u Bosni treba biti lekcija da pamtimo. Ako nesto slicno se desi, male su sanse da ce nam iko pomoci. Moramo biti sposobni sami se odbraniti.