Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a valjda je poenta NATO clanstva da budu zasticeni i da ne ginu.. koja poenta od tolike zelje za clanstvom ako mora narod prvo izginuti. Kome ce trebat zastita kad nikog vise ne bude..
Ukrajinci se nalozili, mislili Zapad ih bezrezervno podrzava, pa se malo osokolili, oni bi svasta. Nek pogledaju malo druge zemlje koje je Zapad podrzavao pa preko noci ostavio na cjedilu. Mogli bi mnogo toga nauciti.
da zahvale za staro zeljezo dok kopaju po 100 ljudi na dan ispod crne zemlje?
Oni se spekulativno igraju sa Ukrajincima kako su se igrali sa narodom Jugoslavije
Do sad su im dali budžet veći od Američkog godišnjeg budžeta i naoružanje sa NATO standardima a oni do sad oslobodili 7 sela
Kladim se u što hoćete da se ovaj tajno domunđava sa Rusima i utiče u Moskvi na mnoge stvari..Nikad ne vjeruj Britancima.Imaju prejaku diplomatiju i špijunažu.Osim toga su pokvareni do srži.
Ništa onda, Bene, pošalji svoju djecu umjesto oružja, može i tako. Medvedev reče da će im London biti prva meta.
Zapad je od Ukrajine napravio zrtveno janje, tampon-zonu, tako da me ne iznenadjuju nezahvalnost i drski komentari Ukrajinaca, pa makar i primali oruzje i municiju "na poklon".