Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije više predsjednik i sada je na vjetrometini. Naći će mu nešto i zauvijek ga ukloniti iz politike. Neće biti teško, on je sklon prevarama.
Bakire, Dodo, Covicu....od vas necemo nista traziti, samo cemo vam oduzeti i ostaviti ono STO SRACUNAJU POREZNI MATEMATICARI!
Pocelo je pocelo...
Za sve mu mogu sr*t al za financije nema smisla za njih je tata mata , to je i pokazo u svom mandatu , jedini resor u kojem se vidio napredak u njegovom mandatubza razliku od ostalih , za biznis je mag ... nazalost tu sve staje
Tip je naslijedio porodicni novac i 4 puta bankrotirao. O cemu pricas
Opa ljudi predsjednika stjerali u ćošak, mi ne možemo ove čobane u tor. E balkanci balkanci
Daj ba pustite ga više. Uncel Sam.
Hapsite tog bandita i kretena više. Taj čovjek je kosmičko zlo.
Jeste 4 godine nije rat poceo stvarno je zlocest
Znači, tu će ga syebbat!🤔