Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosle godine sam majci ispunjavao formulare za americku vizu. Formulari ne bi trebali biti validni ako na pitanja direktno ne odgovori podnosilac zahtjeva za vizu. Gledao sam majci u oci i presutio prvo pitanje. Da li ste ikada pocinili ubistvo? Od mnostva pitanja vecinu joj nisam ni postavljao. Stid me je bilo ... 😓
Nakon toga sam shvatio da je Mevlid onomad prosao istu torturu 😜
bosnajci imaju priliku da zayebu eu i da upadnu na kvarno...iskoristite vasingtonski sporazum jer po nejmu federacija ima pravo da se pripoji hrvatskoj...hrvati ce rado pristati i eto vas u eu...ako propustite tu priliku nikad je vise vidjet necete...nemojte se zanositi bakirovim pricama o jedinstvenoj bih,o zelenoj transferzali,o turskoj i erdoanu o eu kalifatu...nema od toga nista
Odluka 5 - 4, pogur'o Trumpov čovjek kojega je i postavio u Vrhovni sud prošle godine
@extrajugo2 šta bulazniš jarane samo iznosim činjenice vezane za vijest
@extrajugo2 500 godina ,malo je...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
POSEREM SE I POPIŠAM NA KURŠĆANSTVO!!!!!!!!!!!
Iranci, Libijci, Somalci, Sirijci, Jemenci i Dodici.
Hahahahaha, mogli bi i vi zabraniti njemu ulaz u centar Potoćari... šta veli munira?!
Bolje pitaj Dodika, on ti je u tom košu, ahihihihi.
Saudijci i slicni misevi imaju pravo mjesto na svjeskoj scveni u zahodu iza vrata.,
Sta je tu cudno? Nije zabranijo Indoneziji, Maleziji i ostalim Muslimanskim zemljama, samim tim ovo je stvar sigurnosti. Ni jedna od nabrojanih drzava nema pouzdan sistem koji prati kriminalitet, samim tim niko ne moze znati jesu li oni sto dolaze krimosi ili ne...... svaka iole normalna drzava bi isto napravila....
E, moj tramponja..a, 23%?! Oni dali osami pasos, majka su modernog dzihadizma i islamizma, 3i po relativnoj brojnosti u idilu...njih na drugom draftu ne smijes zaboraviti...
kad vam uskocimo u vasu republiku
Dok se god ta cionistička i fašistička zemlja nesravni do temelja nema rahata u svijetu??!!Njihovo je sve nasilno i svo zlo svijeta su uspostavili od marionetskih vlada u bivšoj Jugi do raznoraznih ratova??!!Nabroj te mi samo poslije drugog svijetskog rata pa do današnjih dana gdje Ameri nisu direktno ili indirektno učestvovali???!!
Ameri i ostali to mogu samo sprovoditi po socioekonomskim rupama koje da imaju moc njihovi bi bile mnogo gore. Regija mora biti dno dna da bi oni mogli opravdati poteze, a regije su rupe jer su narodi ti zaostali za zapadom. Sve se na kraju svodi na to da jaci tlaci a sudeci po stavovima, oni i jesu najmanje zlo kada je to u pitanju. Ili bi mozda Putina, Erdogana ili nekog drugog diktatora?
To tramponja, sam ja bih zabranio svim muslimanima ulaz svuda po svijetu..i oni nama ne daju ulaz u meku, a osim reciproteta, vrlo su skloni terorizmu..
nekada nije lose i ograditi se od svega...
toliko o slobodi i demokratiji u USA. Lakrdija od drzave.
Nije iz muslimanskih zemalja već iz zemalja visokog rizika zbog opasnosti od terorizma.
@Tramp2020 Problem je nepismenost koja se riješava kroz edukativne programe,a to naši novinari ili nisu prošli ili neće, kvalitetne knjige i kulturan pristup životu. Uzaludno je nekome govoriti da mora pravilno pisati, da mora čitati, da mora imati smisla ono o čemu piše! Potreban nam je pravac podizanja nivoa kulture i opismenjavanja.
To bi trebalo postati konstantna aktivnost na svakom mjestu, posebno u školama, ali i medijski bi se trebalo insistirati na razvoju i promjeni svijesti o važnosti kulture življenja i kulture uopće. Onda ćemo moći očekivati dobre rezultate od novinara.
U pravnoj državi se odluke sudova, a naročito Vrhovnog i Ustavnog provode bez pogovora, tako da iako se ne slažem s ovom odlukom Vrhovnog suda SAD-a (Supreme Court), poštujem je.
a mogu iz saudijske arabije? saudijci su inace poznati da nisu radiklani uopste i da ne sire ideologiju
Oni se ne bune da Jerusalim bude glavni grad Izraela.