Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerujem da ce oni ikad vise dopustiti da to eskalira kao nekada. Jednom su se opekli i nevjerujem da bi opet neke stvari dopustili jer je sokantna reakcija bila mnogih kad su izbrojani glasovi. Al Strache je privukao paznju mladje generacije.
evo link http://www.youtube.com/watch?v=IwcmQE5f3Xk
daj link sa youtubea
inace snimak ovoga mozete vidjeti na youtube i austrijski mediji su javili da je dobio otkaz a ne suspendovan!
cuo sam do bi vozac mogo da dobije i do 10 godina zatvora radi ovog pozdrava vidicemo uskoro sta je i kako,,pusek
ovo sto se desilo nije nista novo,desavalo se to i ranije,medjutim,otkako je FPÖ (ultra-radikalna stranka)na cijem je celu cuveni(mnogo gori od heidera) Strache,dobio zadnji put na izborima dosta glasova,pomognut srpskom populacijom u becu,bio na mitingu \"kosovo je srbija\"...njegova tkz. \"prijateljica\" je srpskog porijekla o plakatima kojim se jasno vidi njegova politika sa pravoslavnom brojanicom i koji zagovara fasizoidnu politiku u Austriji narocito protiv islama i sve u vezi sa njim je samo pocetak necega cega ce se zabrinuti ne samo stranci ovde u Austriji nego i u Europi,zato obratite paznju na ovaj ,kazimo mali exces,mislim da je to samo mali pocetak..neceg ruznog i vec vidjenog....pozdrav iz Beca...!!