Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proguglajte malo šta znači naftni dolar i vidite šta je povezano s njim. Ukratko, kad god je neka država svijeta pokušala trgovat velikim količinama nafte u bilo kojoj drugoj valuti osim američkog dolara, izbio je rat ili revolucija u toj državi. Ameri dolar od 70-ih štancaju na veliko i nemaju pokriće u zlatu za njega, već ga vežu za naftu, fiktivno.
Dolar pokriva cjelokupna ekonomija SAD, trenutna pa čak i buduća
Gospođa von der leyen neka pripremi rublje (po mogućnosti donje)za plin.
Amerika vijekovim pravi ratove o mijesa se u unutrasnje poslove ostalih drzava. Oni su za sve krivi, predstavljaju se kao mirotvorci ali ustvari nisu, ako procitate historiju vidjet cete da je u svaki rat umjesana Amerika. Cak se otkrilo da su prilikom rata izmedju Iraka i Irana podrzavali Irak, ali tajno naoruzavali Iran… Barack Obama za vrijeme svog mandata bombardovao 7 drzava na bliskom istoku… itd itd
Mogu jer su licemjeri!Tata to više ne rađa.
Tesko onome ko s Amerikom potpise ugovor
Pfizerova žabetina
Svi navijaju uvedite sankcije Rusima za gas i naftu... Zadajte im konačni udarac. Onda Rusi sami donesu odluku kojom ako nećeš plaćati u njihovoj valuti, nećeš ni dobiti. EU uzvraća žestokim odgovorom. E pa neću se više tako igrati. Zvaću mamu... Rusija ovo preživi ako potraje, ali EU gubi korak sa SAD i Kinom. SAD jednim udarcem dvije mu'e.
Wow, jel ovo Evropa konačno ima stav, jbt?
Pokazi poruke sto si izbrisala pa onda prijeti Rusiji k..ko korumpirana
svim bolesnicima koji podrzavaju agresiju zelim da u kuci budu ruska pravila isto kao i ovima koji podrzavaju turke
Kako su samo nesposobne biroktrate iz ove tzv EU.
Problem i jeste u tom nadmenom i bezobraznom stavu zapada prema rusiji. Ništa im ne mogu svojim smješnim sankcijama, samo sebi nanose štetu. Putin će ovim rubljama evropu odvesti u kolaps, a i nas usput.
Bezobrazan stav? A nije bezobrazno napasti zemlju od 44 miliona ljudi u sred evrope iz ciste volje?
Može...može...gdje ti živiš?
Vi njima McDonald's oni vama plin haha
Pa, čime će? Nemoj, matere ti, da nas ucjenjuju nuklearnim bombama.
Ovoj samo jos metla fali da poleti. ps, sta bi sa onim sms porukama u vezi boca