Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko volio rat bio mu u kući. Ako se iza svega kriju materijalni interesi, tu pravde onda nema, neka nam je svima dragi Bog na pomoći. ISIL treba razvaliti, tu nema dileme, jer to nije Islam, to nije ono što piše u Kuranu, to nije dobrota, to nije bratstvo, to nije progres i napredak islamskih zemalja i muslimana i poštovanje ljudskog života i slavljenje ljubavi onako kako propovijeda Muhammed asvs... Dosta je bratoubilačkog rata, Siriji treba vratiti mir a onda slobodne izbore.
stid me napisati nesto na ovo portalu. sve neki stratezi a ni nos obrisati ne znaju.
Neznam kako neki Bosnjaci mogu podrzavati saudijce i turke u ovom slucaju u Siriji u kojem je isil isto kao i cetnici u Bosni.Napali su na nezavisnu drzavu jer im se nije svidjo Asad , a ovi ih naoruzavaju, a to su isto uradili i srbocetnici.To sto su Rusi uvijek bili protiv nas u Bosni neznaci da su u ovom slucaju . isti zlocinci koji su srusili Libiju,Egipat,koji ubijaju Palestince,unistili Irak vec 5 godina ruse Siriju, a to nisu Rusi u ovom slucaju.
bujrum bujrum
Saudijci koji su okupirali Arabiju i lažni poštovaoci islama turci započinju ono što moraju. RAT! Njihova je strategija je jasna, bolje sada dok smo jaki i imamo zapad iza sebe, nego da budemo ugušeni i nestanemo u vlastitoj gluposti nereagujući.
U slucaju da Turci i Saudijci udju u Siriju, ne vjerujem da ce se i Iran drzati po strani. Najvjerojatnije ce i oni intervenirati, jer pad Sirije zapravo bi bio poraz Rusije, a Iran bi time izgubio jedinog saveznika i utjecaj na B.Istoku. Navijam za Persijce , uvijek su mi bili drazi od Arapa .
A zašto Rusija ne da njima da napadnu ?
sržiće ih Pantelija, neće ni dugmići ostati od njih...
Volio bi da se ovaj rat zaustavi jednom zauvjek, iako ne znam ko je vece zlo za Siriju i svijet, Assad ili IDIL.Ovaj prvi kao i svi nasilnici iz porodice mu prije su na vlast dosli nasilnim putem bez volje gradjana i sve svoje poznanike i ljude iz istog plemena strpali u vojsku da bi mogli tlaciti sunije, a sto se tice IDIL-a jedna od najvecih smutnji i nedaca koja je islam snasla u dugom periodu, iako mnogi ucenjaci govore protiv njih ponovo IDIL se odmah veze za islam, a sa istim veze nemaju.
@Nike Ali Asada ne povezuju sa islamskim fundamentalizmom jer ima malo stvari u vezi sa islamom on i ono u sta vjeruje, dok se IDIL predstavlja kao muslimani i kao da je ono sto oni rade povezano sa islamom, a nema veze nikakve, ubijaju druge muslimane i halale njihovu krv za ubijanje sto je van pameti.
Nekoliko taktičkih i osmanlije će bit mirne ko bubce. Saudijce jemenski pobunjenici šamaraju a da će oni negdje nešto.
Znaci 3. Svj. Da dizem kredit
Dovoljno je da pogledaš u lice čovjeka da vidiš kakav je. Putin i Asad.. jedan izgleda ko zmija, drugi izgleda ko krme. Fuj.
Nema većih zločinaca od tzv. Hezbolaha. Blokirali grad Madaya, ljudi umiru od gladi doslovno, neki dan dvojicu Hezbolah ubio samo zato sto su donijeli hrane u grad i nahranili par ljudi. Trudnica isto ubijena prije par dana jer je htjela pobjeći iz grada. To su ti hrabri borci Hezbollaha, treba ih sravniti sa zemljom
@OGM da .. i? Izraelci napali, ovi se odbranili. I to rat trajao 7 dana. Bilo koga da su napali, bilo ko bi se odbranio. Ko iole ima ikakvo oružje. Osim naravno palestinaca koje ne šljivi niko, a posebno ne iran i hezbolah
to isto ko da kažeš, lupam, Izrael graniči sa RS, i izvrši agresiju na RS, i pazi sad, koji su to pravi borci, četnici odbrane se od izraela, i sad svi trebamo da hvalimo četnike iz RS kako su se odbranili od izraela.. mislim smiješno, Liban je šitska utvrda, jebe se njima za palestinu, njima je samo cilj praviti veliku perziju tj. veliki iran.
Ulazak sa u siriju nije dobar potez,pogotovo u kopnenu ofanzivu jer vjerujem da nemaju iskustva i da misle da ce se samo prosetati tim prostorom,naravno zna se kome ovo sve odgovara i koje predlagac necega ovakvog...lp
"Neće biti Assada u budućnosti", kako stvari sad stoje ni kraljevske porodice saudijske arabije nece biti uskoro. ako cijena nafte ostane na ovom nivou ni vama se ne pise dobro. dosad ste mogli kupovati narod al para polako nestaje.