Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na licu mu se vidi da je agresivan i potencijalni terorista, A tek naziv njegove organizacije "Oath keepers" (Čuvari zakletve) - nagovještava da tu nisu mentalno zdravi ljudi.
isti jasmin mulahusic
Isto pomislih :D
tako to rade prave drzave u roku od godinu dana pravda a ne kao kod nas 7g otac hoda po sudovima i sad ce ispast on kriv...sram vas bilo
Osudiše li onoga sa rogovima?
Ko iz crtanih filmova
Haver od Trampa
Ovako su predstavljali naciste u filmovima, a ne sumnjam da su slicni izgledali. Pravi Trampov covjek ala Milanovic, Vucic, Orban i slicni.
Ray Ban na aparatima
Potencijalni stranački kandidat SNSD-a , ovu sliku mogu koristiti za kampanju
sta je sa koronom? kad ce zavrsiti?
onako karakterna i postena faca... ni mrava nebi zgazio....