Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic, Milanovic, Orban, Lukashenko? Zauzeti ovaj put? Kakva izdaja.
BREAKING NEWS: Pokrenuta velika ruska ofanziva !!! https://twitter.com/visegrad24/status/1574200972330442752?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1574200972330442752%7Ctwgr%5E7e93d08281a7cb1b11a2123b8bff20209e946dd5%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fvijesti%2Fsvijet%2Fotislo-ih-500-a-vratila-se-devetorica-kopali-su-rov-zlicama-zvakali-lisce-mislili-samo-kako-ce-pobjeci-1284080
A Mile i Stevandić crveni kombi? Oni ne mogu dalje od Laktaša
Nema se para za goriva
oni se plase da ih lovci ne zamjene za divlje svinje.
Šč!
On je mislio da brzo napravi operaciju, okupira Ukrajinu i da ode u Berlin na liječenje. A tamo da ga dočekaju kao velikog vojskovođu i da mu se dive. Kad ispalo sve drugačije. Ruske diplomate napuštaju evropu. Pogotovo bivše zemlje sovjetskog saveza ne žele više vidjeti Rusa. A EU i SAD uvode sve više sankcija. Nema više evropskog života za Rusiju. Šta će Petrovgrad i Moskva sad? Seliti se bliže Kini?
Mali Slobo? Picckousti ? Kepec sa vozom punim ljubavnica iz Northe koreje?
zar neće krmošenko, bruka jedna??!
Nije valjda da Dodik neće doći sa svojim pajdom.
Pitanje je hoće li i agresor Putin biti živ do parade! On je već jednom nogom na onom svijetu!
Prdno patuljak u fenjer.
Mislim da bi najveca atrakcija vojne parade bila demonstracija ekspolozije ruskog tenka i posljedicno iskakanje njegove kupole 50 m visinu. Mislim da bi svi pristutni zabezeknuli na to cudo nevidjeno.
Na sta spade Dan pobjede. Uz starinski model kapitalizma kojeg koristino svijet otiso u PM
Dodik će se na glavu nasaditi da ide, kompleks ima lik, ali nije predsjednik države nego entiteta, pa ne znam jeli se to računa kao bitno
A laktasenko se ne racuna, obzirom da on uziva u ovakvoj vrsti medijske paznje, ali nije predsjednik, he he. On je kao Kurcubic iz serije Bolji Zivot. Njemu je bitno da se o njemu prica, pa makar bilo i negativno. Uzas sta uradise rusi od sebe i parade, koja je bila simbol antifasizma. Najveci tirani u Evropi nakon 2. Svjetskog rata.
Doso bi dodick ali nije predsjednik drzave
Mali podli fasista, sjeme mu se zatrlo zlocinacko
Molitva za jedan snajperski metak po sred ovog čela
ne kenjaj klikse. mani te zapadne propagande. ima Dodik, on ce otic ako niko nece.