Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.jammark.hr/default.aspx?id=405 Evo pa vidite sami. Oko 2700 Eur kosta 3 dana Dubaija i 7 dana Maldiva i to polupansion (pogledaj dno tablice i doplatu za polupansion). Da bi istinski uzivali sa All inclusiv uslugom ili punim pansionom, doslo bi na kraju onih 5000%.
hehe @Ja aj nek vam je sa srecom spasavanje maldiva ... :)
Ne znam sta je u ponudi, pisalo je samo maldivi od 799 eura, a sta je u to uracunato ne znam. (atlas turs), a to je bila cijena za ovo ljeto, a zimi je skuplje jer je u odnosu na nas tamo sad pocetak ljeta... A ovaj sto bi da guzi, nemam komentara, osim da je toliko jadan u stvarnom zivotu pa se mora ovako javno da nudi preko interneta, zalosno!
aj ja tebe platim da te NAG-UZIM..I DOBIJES 800 EURA AAAA? MOREL
To je vjerovatno samo let i spavanje. Onda na to idu svi obroci i osvježenja, pa onda lokalni prijevozi od Malea do ostrva gdje ćeš boraviti, pa onda takse... i na kraju te sve dođe tu negdje oko 5.000$
Šta ba 800 Eura? Daj nam ime agencije.
malo sam trazila ponude za maldive i nije uopste 5000$, ima preko jedne agencije u SA, necu da je reklamiram u ponudi pise od 800 eura 7dana, to vam dodje jeftinije nego dubai itd... aBd idem cim skupim pare ;-))
Ibrahime, hoćete li pojeftiniti aranžmane? Da dođem da vas posjetim dok ste još nad površinom.
Šta je? Došla voda do guše. Aaaaa?
NE SERI ,,NEGO KUPI ODIJELO PAPAK
maldivi su dzennet na zemlji,steta sto ce nestati za 100 godina
Hoce oni uzimati po 5000 $ za 7-dnevni boravak na Maldivima. E, dosta je bilo.