Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Neće biti dogovora sa Izraelom... samo će oružje donijeti poštovanje.\" osobe s ovakim stavom tvrde da su muslimani necuveno ... !!!
orginalni clanak na Engleskom jeziku http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7895485.stm radi toga sto je ovo prepricana verzija INTERESANTNO DA U.S I IZRAEL REZERVISU PRAVO DA NAPADNU BILO KOGA U BILO KOJE VRIJEME BEZ NAJAVE U.S ULAZE VETO SAVJETA ZA OBEZBJEDZENJE KAD GOD RESOULUCIJE PROTIV IZRAELA SU U PITANJU LIKUD JEDNA OD VODECIH IZRAELSKIH PARTIJA KOJA NE ZAGOVARA DVIJE DRZAVE JEDNA DO DRUGE DOK SVIJET JE PLASEN SAMO STRANOM ARAPA KOJE ZELE DA POGURAJU IZRAELCANINE NAZAD U MORE. IZRAEL NIJE POTPISNIK NUKLEARNE PROLIFERACIJE ZASTO NJIH NEKO NE SANKCIONISE ZA PROMJENU. IRAN SE PROGANJA PO ISTOM PITANJU A ON NEMA NUK. ORUZJE IRAN NIKADA NIJE NAPAO SVOJE SUSJEDE A VEC SE SVIJETU PRIJETI PRIHVACANJE SUAUDIJSKE INCIJATIVE JE NAJBOLJI PRAVAC ZA MIR
Samo neka idu ali molim sve medije u BiH da nas više ne bombarduju sliklama stradanja. Pozivam i sve naše vehabije neka odu u Gazu da im se pridruže u borbi do posljednjeg.
Ne pokajes li se i ne primis li Islam.... Na sudnjem danu ces biti sa onima koje podrzavas... Sram te bilo!...Da imalo imas pojma o Islamu ne bih to izustio... TI si izgleda sa televizije o Islamu ucio... Ako razumom neznas dokuciti istinu..ocima ces sigurno jednog dana Allahu ujedini muslimane protiv nasilnika i nepravednika..u TEBE je sva slava i pomoc
idioti ostaju iddioti mada ih razumijem ipak je palestini oteta njena teritorija svako bi se borio za svoje
i onda traze sazaljenje... koliko god da ne volim jevreje, ovaj put sam na njihovoj strani
Pa prilagodjavajte se BAAAAA...
Ma samo tako! Jevreji ionako jedva cekaju da vas jos malo satru! Zato samo naprijed vjerske vodje :))))
Uskoro i u Bosni, zar ne Cericu?