Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni nama kroz medije pričaju da Rusi hoće da vladaju svijetom da Kina hoće a ono na kraju neka slina od 15 miliona ih vlada čitavim svijetom, budi se narode šejtan je sišao na zemlju
Boli cioniste briga za taoce i za civiliste i za bilo koga drugog. Vec su ubili nekoliko taoca u zračnim napadamo. Ako treba bit ce sav svijet "koleteralna šteta" za Izrael. Googlajte sta je Samson Option. Spremni su svijet sravnat sa atomskim bombama ako dodje Izrael u opasnosti. Pogledajte, ima članak i na vikipediji o tome.
zar nisu ovi slatkiši iz hamasa rekli da će nastaviti sa onakvim napadima sve dok ne osvoje čitav svijet? kako to da ti promakne neki dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prije deset dana napali,paradirali sa kidnapovanim civilima,snimali se ko oslobodioci,danas vracaju civile,palestina unistena,narod stradao katastrofalno,isilovski ogranak hamas na izdisaju,bravo Hamasovci sjeme vam se zatrlo.
Pa Hamas nije u poziciji da postavlja uslove....Koja je uopce svrha hapsenja talaca ako sad nudite njihovo oslobadjanje?
Za koj ste ... ih onda uzimali za taoce?
Ne slusajte botove na klixu. Svi komentari su lazni
Dobro ste skontali...Hamas zlo za Palestinu isto kao i Izrael
Nakon što su Ameri isporućili dalekometne rakete ATKMS Ukrima i ovi uništili helikoptere na aerodromu daleko os dvoje teritorije su Putin i Xi dogovorili proizvodnj i isporuku ogromne kolićine oružija Arapima da se suprostave genocidu. Osim toga je Putin već dogovorio isporuku ICBM Unu tako da se WWIII sve ubrzanije zahuktava.
Takodjer, dijele navodni video neuspjesno ispaljenog projektila od strane Hamasa i tvrde da je on pogodio bolnicu. LAZ . Video je iz augusta 2022. Trude se jako, ali ne ide im.
PR Izraela za digitalu je veoma brzo objavio da je Izrael uspjesno bombardovao bolnicu i pobio teroriste Hamasa. Sa slikom sa mjesta dogadjaja. Ubrzo brise objavu, pise novu objavu gdje navodi da je napad izvrsio Hamas. Sa istom slikom. Njega je oostavio Netanjahu na tu poziciju.
ZASTO SE OKOLNE DRZAVE NE UJEDINE I JEDNOM ZA SVA VREMENA NE ZATVORE TU KNJIGU...... NEKA IMAJU VILE OD NEKIH MILIJARDU DOLARA...... SAUDIJCI SRAMOTA NEKA VAS JE!!!!!
Zato sto je Izrael vojno moćniji od svih njih, a ima i podrsku SAD-a i NATO saveza te Izraelci posjeduju nuklearne bombe. Nema. Igre sa Izraelom. Znalo se kakve će biti posljedice.
Ova slika naslovna... 💔 Dragi dječaci, znaju li za išta bolje.
☠🇮🇱GENOCIDNA TVOREVINA IZRAEL🇮🇱☠
E moji židove koji si ispalio raketu na bolnicu,proklet bio
Notorna laz! Vjerovati cionistima da ce stati sa bombardovanjem je suludo... Kako lazete drama
Ovaj naslov odnosno izjava me tješi da izgleda nismo najgluplji narod(mi bosanci) na svijetu. Ima glupljih.
Nije Hitler bez razloga ubijao židove... Znao je šta i zbog čega to radi
Jebite se budaletina, šta ste očekivali, samo jadni narod založili.