int908
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
31.10.2016.
Komentari
74
Komentari korisnika
Promijeni sport
Da ista pratis znao bi koliko fula i da je poobarao rekorde u promasenim sansama i da mu je konverzija velikih sansi medju najgorim u ligi od igraca koji su imali vise od 10 velikih sansi. Sreca pa igra za City pa ga samo pitaju
Netacna statistika
How fucking cute
Nemoj ti u sudije nikad svega ti
Mossad je bukvalno stvorio Hamas , a Bibi nije krio da je podrska Hamasu dio strategije brisanja Palestinaca
Takodjer, dijele navodni video neuspjesno ispaljenog projektila od strane Hamasa i tvrde da je on pogodio bolnicu. LAZ. Video je iz augusta 2022. Trude se jako, ali ne ide im.
PR Izraela za digitalu je veoma bro obiavio da je Izrael uspiesno bombardovao bolnicu i pobio teroriste Hamasa. Sa slikom sa mjesta dogadjaja. Ubrzo brise objavu, pise novu objavu gdje navodi da je napad izvrsio Hamas. Sa istom slikom. Njega je oostavio Netanjahu na tu pozicijU.
Takodjer, dijele navodni video neuspjesno ispaljenog projektila od strane Hamasa i tvrde da je on pogodio bolnicu. LAZ . Video je iz augusta 2022. Trude se jako, ali ne ide im.
PR Izraela za digitalu je veoma brzo objavio da je Izrael uspjesno bombardovao bolnicu i pobio teroriste Hamasa. Sa slikom sa mjesta dogadjaja. Ubrzo brise objavu, pise novu objavu gdje navodi da je napad izvrsio Hamas. Sa istom slikom. Njega je oostavio Netanjahu na tu poziciju.