Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katalonija i Barcelona, jedini pravi prijatelji Sarajeva u ratu i nakon njega! Sloboda Kataloniji!
@NastrojeniJanger To je kao da kažeš sloboda Brčko distrikt!
@NastrojeniJanger Sloboda Srpskoj Republici u Bosni i Hercegovini !!!
Ovi svake godine gužvaju ali samo kad je zimski period ljeti kad je sezona čerupanja turista svi su fini tako su i lani radli.....
I ti Spanci se zayebavaju umjesto da se ugledaju na BiH gdje vladaju mir prosperitet i sloga.
Koji glupani ! Pa Katalonija je velika i prosperitetna zato što se nalazi u velikoj Španiji ! Kao imat će bolju privredu ako se odvoje od Španije. Pa hoće imati jedan klub i grad koji će biti velika glava na malom tijelu - za 10 godina će se sve ispuhati kao balaon ! Sve zvuči poznato i već viđeno !
Koje ovu djecu nagovorio da ovo rade-medijska i politička manipulacija ! Pa više vrijedi jedan derbi Barcelona : Real nego nezavisnost male države Katalonije, u kojoj će Barcelona igrati sa nekim seoskim klubovima fildžan ligu! E djeco uskoro će te vi svi na put za Njemačku ili preko bare.
E tako se pravi nezavisnost a ne supljom pricom😂
To je narod a nasi se svadjaju preko portala i ismijavaju stranke dok ih han..ce stranke
Next is Republic of Srpska... 🔴🔵⚪
....nikad,a možda ni tad.Prijatno.
FREE SANDZAK!!!!
Nakon Brexita slijedi kolaps i raspad EU. Trump im je vec uveo carinske barijere
Koliko shvatam iz teksta, ovo su protesti protiv zatvorskih kazni za dužnosnike a ne za otcjepljenje.
NEKA NEKA.... TO ŠPANCIMA TREBA!!! SLALI NAM ZARAŽENU KRV ZA VRIJEME I POSLE RATA!!! SAD VI MALO RASPADAJTE!!!!
No borders, no nations! Just people!
Ova policija umjesto da stane uz narod ipak su i oni katalonci i da zauzmu skupstinu i proglase nezavisnost. Eee tako se to nekad radilo, ovi danas nemaju mooda niko.
nedo Bog da krenu promjene granica, pa u Europi bi imali jos 100 drzava u svijetu 1000 Drzava Bosna, Drzava Herceg Bosna, Drzava Brcko, Drzava Republika Srpska, Drzava Sandzak, Drzava Vojvodina, Drzava Srbiija, Drzava Kosovo, Drzava Slavonija, Drzava Dalmacija, Drzava Hrvatska +++
Republika Srpska i Herceg Bosna ovako treba da protestuju i da odvoje od diktatorskoga Sarajeva koji ugrozava prava Srbima i Hrvatima !!!
@MirsadaiJarani Kako ugrožava njihova prava?
@MirsadaiJarani 😂😂😂😂😂 VI NE MOŽETE SKUPIT 500LJUDI DA PRAVO HODAJU, KAMOLI DA PROTESTUJU!!!! OBICNA STE ŠUŠA, A MISLIM DA BI ZA VAS JEDAN AUTOBUS VEHABIJA DOVOLJNO BILO DA VAS ISPREPADAJU!!!
treba zabranit uvoz oruzja