Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je isto ko u srbiji i hrvatskoj i u bosni. Kad pitas budalu na ulici sta misli o stanju o kojem nema pojma, on ce ti reci ono sto je naucio da recituje na Dnevniku i tako slicnim programima. Zato ni vas a ni njih vise niko nista nepita.
1012 ispitanika?Od tih je 1000 nezadovoljnih Afroamerikanaca i 12 zadovoljnih Bijelaca!To je isto kao,da bi se vrsila,na primjer,anketa sa Balkanskim nigerima fasistima srbima i Bosnjackim Narodom-1000 nezadovoljnih a 12 zadovoljnih!Razumijemo USA jer imamo isti problem-niger Tursku k.opilad doseljenicke parazite srbe....