Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sami imigrant na slici...dodjes prije 10-20 godina ni iz cega, kmecis da te prihvate i kad malo stanes na noge u drzavi koja ti je sve dala, pocnes je paliti, kao malo ti, ne daje ti dovoljno... A iz rodne grude pobjegao iz blata, nista zivo nisi imao...
@kraftwerk Tu je to negdje, imaju još par manjina Bretonen, Okzitanier,Elsässer i Korsen.
@kraftwerk Jest jest, i za Njemacku ces tako govoriti za 20 godina...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
boli ih qurac zato ce poslije imat i bolje uslove na poslu i vece plate a napacenom bosnji da privatnik kaze dobit ces otkaz od jebenih 5 stoja odmah bi zamuco pametni ljudi, bore se za svoja prava mi jos ne znamo koja su nasa prava, mozda bi se i mi borili!!!
Skupo ih kostalo poskupljenje goriva
Ni ovi francuzi nisu normalni da Bog kaže.....
Narodi u BiH nikad nece slozno izaci na ulice i boriti se za bolji zivot i borbu protiv kriminala uinstitucijama. Razlog je jasan " vazno je da nepuca". To sto ce svoje dijete i unuce ostaviti na milost i nemilost kriminalcima na vlasti mu je manje bitno
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Nemojte oblacit cuke moj misli da ja nemam para
Samo da im za kaznu ne uvedu 500KM platu
procitajte knjigu " The Great Replacement" od Renaud-a Camus-a zamjena bjelaca afrikanerima u EU
Hajdemo ovo izromantizirati i nazvati francusko priljece, pa ako zavrsi kao u Siriji neka kazu da demokratija pobjedjuje.
Kad seljak izadje na proteste i razbija
Rekoh ja, sve će to oni da plate, hrabri Francizi, gdje su sad oni pametnjakovići?
pa zar u kod nas nije obavezno imati ovaj prsluk u vozilu
Ja sranja u Ruandi
sad ce povracat zelenim